Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rogallinka

Mój facet odszedł do innej - gorszej ode mnie, brzydszej

Polecane posty

Gość Rogallinka
Mam 18 lat. Dziękuję za uwagę. Widać, że normalnie nie można tutaj podyskutować bo od razu zaczynają się wyzwiska w moją stronę.

Gość Rogallinka
Pokażcie swoje zdjęcia, zobaczymy ile w was dziewczyny klasy, stylu i urody. Ja przynajmniej sie nie wstydziłam pokazać twarzy. A zdjęcie sama skasowałam, kto zobaczył to zobaczył.

Gość ZycieZaKrotkie
Przepraszam ale ja sie zgadzam z autorka, tzn z tym ze jest zdziwiona dlaczego jej zostawil dla duzo brzydszej. Ale dodam ze facet tez potrzebuje wiedziec o tym ze jego partnerka o niego dba, moze to brakowalo ? Ta brzydsza moze to jemu mogla upewnic.

Gość też mąż od 20 lat
czytając posty autorki, wiem dlaczego ją olał :O żenująca pusta lala, która uważa, że wygląd jest najważniejszy :O czasem faceci lubią porozmawiać z kobietą a nie tylko na nią patrzeć frustratko :O

Gość Nieważne jaki pseud.
Właśnie... Jeśli facetowi chodziłoby tylko o dobry sex z ładną dziewczyną to wystarczyłyby mu wizyty w burd--u... A ugotować facet sam sobie potrafi (albo i nie, ale to nie ma większego znaczenia), albo idzie do restauracji... Jesteś sfrustrowana i za swoje niepowodzenie (czytaj "chłopak mnie zostawił") obwiniasz jego nową dziewczynę... Ale ja to rozumiem, w ten sposób się pocieszasz... Życzę Ci powodzenia i tego, żebyś zaczęła nad sobą "pracować", jeśli wiesz, co mam na myśli...

Gość ZycieZaKrotkie
Ale jest cos w tym, ladna dziewczyna powinna byc z przystoynym facetem i odwrotnie, jak nie to jedno bedzie zazdrosne a drugie nie spelnione. Ja tez sie dziwie jak widze ladna dziewczyne z brzydkim, to mnie nawet i boli, mysle sobie "dlaczego on moze taka posuwac a ja nie, jestem lepszy od niego ?"

Gość zadnego zdjecia nie widze

Gość depeche15
mezczyzni twierdza ze jestem piekna. Slyszlam to wiele razy ale NIGDY PRZENIGDY nie myslalam ze jestem z tego powodu lepsza od innej kobiety. Nie wolno tak myslec. 9 na 10 mezczyzn by wybralo monice bellucci a jeden najprzystojiniejszy moglby wybrac jakas 'przecietna' w twoim mniemaniu kobiete bo moze miec w sobie to 'cos' co go pociaga. Myslac w ten sposob krzywdzisz siebie bo nie mozesz zrozumiec ze nie wszyscy musza za toba szalec. Przez to ty cierpisz bo czujesz sie zle, nie koncentrujesz sie na wewnetrznych zaletach i krzywdzisz innych oceniajac ich tylko na podstawie TWOJEJ opinii na temat ich wygladu. Wez sie w garsc i pomysl jak przyciagac mezczyzn nie tylko wygladem ale takze tym 'czyms' co uczyni cie ciekawa , niepowtarzalna i sprawi ze bedziesz mezczyzn intrygowac. Taka moja mala rada - sprawdzona i dziala :P

jak odszedl - nalezy go olac i inwestowac w siebie:) nie porownywac nowych chlopakow do niego i przestac o niego walczyc. wtedy sam wroci - tylko pytanie czy jest wart powrotu:) sama to przezylam, przy zyciu utrzymaly mnie ksiazki... szczegolnie 'jak odzyskac bylego partnera'. pozdrawiam dziewczyny i pamietajcie o swojej godnosci, to jest najwazniejsze, zeby byc atrakcyjna dla facetow, no i budzic szacunek.

Gość JuneAleks
Temat stary ale przedarłam się przez tonę komentarzy i głupot wypisywanych przez niedowartościowanych i kompletnie pustych ludzi. Moja droga założycielko postu: Ja miałam takich przypadków trzy. Zawsze uważałam się za gorszą, seksu nigdy nie było, faceci bali się mnie dotknąć (bo podobno jestem strasznie delikatna). Bynajmniej nie masz wygórowanej samooceny, a tamta wcale nie ma "tego czegoś". Ja odkryłam że jestem coś warta kiedy po "buczeniu" Panu numer trzy koleżanka walnęła mnie w łeb i powiedziała "Dziewczyno zobacz jak ona wygląda! Jak szafa! Ty dla niego schudłaś 9 kilo. Jesteś od niej dużo ładniejsza, mądrzejsza i przede wszystkim można z tobą porozmawiać o wszystkim. A ona to totalne dno!". Oczywiście nie uwierzyłam w to. Minęło kilka miesięcy. Widzę ją i jego. Śmiech na sali. Facet nie zrobił tego bo miał coś lepszego. Sam mi to powiedział! Zrobił to bo bał się że to ja go porzucę. Byłam dla niego zbyt idealna. Nie żeby dało mi to chęć pakowania się w kolejny związek. Wręcz przeciwnie. Jestem singlem już...wow nawet nie wiem ile. Miłość jest dla słabych. Zresztą dlaczego skoro jesteś idealna masz się ograniczać do jednego? Bo powiedzą że jesteś dziwką, łatwa? A jak nie dajesz to jesteś wieczną dziewicą? Hejtujcie mnie kochani. Ale ja wgryzłam się w życie do bólu. Pozdrawiam wszystkich Panów, którzy myślą że mogą mieć każdą. Możecie. Jak sobie narysujecie.

Nie wiem, jak tamta wygląda, ale już mam ogólne pojęcie czemu odszedł do innej. I się wcale nie dziwię. Zakładam, że to nie prowokacja - w końcu kobiet z intelektem, charakterem i kulturą osobistą autorki nie brakuje.

Gość lepsza jestes bo gotowalas
dla niego. Matko jaki pustomozg.

Gość autorko przykre jest
że cerpisz. Ale jeszcze bardziej przykre jest to, że nie wiesz, dlaczego cierpisz. Wydaje ci się, że jak inni się na ciebie ślinią a ty swojemu usługujesz, to już wystarcza, byś była jego szczytem marzeń. A czy ty chciałabyś być z mało interesującym bucem tylko dlatego, że by ci gotował i miał mięśnie, gdybyś miała w odwodzie inteligentnego, niezależnego mężczyznę, który by cię fascynował i który byłby dla ciebe wyzwaniem? Sama sobie to zrobiłaś - po pierwsze nie zainwestowałaś w swój intelekt, po drugie przyjęłaś rolę służącej, a jak wiadomo służąca to ne kobieta, tylko służąca. Naucz sę na tym przypadku i w następnym związku szanuj się trochę bardziej.

Gość gość
Mnie też zostawił dla innej .Brzydszej Głupszej nigdzie nigdy nie pracującej .Na dodatek jest wyższa od niego o głowę grubsza od niego trzy razy rozmawiałam z nia i powiem że jednego zdania poprawnie po polsku powiedzieć nie umie totalna wiocha .A ja wykształcona niezależna finansowo wysportowana ,ja ci powiem o co temu twojemu i mojemu chodziło ze wybrali takie pasztety oni po prostu wiedzą ze niczym nam nie zaimponują że nie damy sobie po głowie chodzić bo mamy swoje zdanie i godność i że nie jest łatwo nami manipulować.A z takim pasztetem on może robić co chce a ona będzie mu we wszystko wierzyć i mówić jaki on mądry ,choć jest głupi i oni się przy takich dowartościowują

Gość gość
bo to nieudacznicy życiowi :D

Gość gość
autorko jezeli jestes faktycznie kobieta na poziomie, atrakcyjną to wiesz czemu odszedł do gorszej? Bo gorsza się stara bardziej, poza tym facet czuje sie bezpieczny i dowartosciowany że nie czuje konkurencji na plecach.

Gość gość
autorko jezeli jestes faktycznie kobieta na poziomie, atrakcyjną to wiesz czemu odszedł do gorszej? Bo gorsza się stara bardziej, poza tym facet czuje sie bezpieczny i dowartosciowany że nie czuje konkurencji na plecach. oto i cala odpowiedz - facet niedowartosciowany bedzie sie obawial, ze go w koncu rzuci ladna i madra dziewczyna, woli zrobic to wczesniej i wziac sobie brzydsza, ale tak samo niedowartosciowana jak on

Gość gość
Powiem to po raz kolejny: Faceci nie patrzą na wygląd! Kobieta nie musi być modelką! Kobieta nie musi umieć gotować! Mężczyźni kochają po prostu

Gość gość
Facet nigdy nie odejdzie do kogoś gorszego, facet odejdzie do kobiety którą pokocha i która odwzajemni jego uczucie.

Gość gość
Pojęcia nie masz jak ja go kochałam on mi mówił że mnie tez kocha nawet bardziej niż ja jego to był mój książe z bajki ?tyle że nagle pojawiła się tamta większa od niego o głowę grubsza trzy razy wyglądają razem jakby byli ułomni .Może to jakaś jego była dziewczyna z którą go coś łączyło niesamowitego nie zdążyłam z nim porozmawiać na ten temat tylko podeszłam jak szli razem i próbowałam z nimi rozmawiać potem zapytałam która wybiera .Poczułam się jak zbity pies .Jak powiedział ze ją to mnie zamurowało .Odeszłam z godnością .Nie zadzwonił ja też nie

Gość gość
facet nie chce być księciem z bajki tylko chce być sobą i być szczerze kochanym a ty nie wiesz co to znaczy

Gość gość
To my kobiety musimy udawać głupie i niezaradne wtedy uda nam się zatrzymać faceta przy sobie bo jak jestes atrakcyjna świetnie sobie radzisz to odejdzie do gorszej ? A my będziemy płakać i pytać dlaczego?

Gość gość
Nie ważne co facet mówi, kobiety też wiele gadają, a robią zupełnie coś innego. Wiele kobiet uważa się za księżniczki, które oczekują od faceta ciągłego zainteresowania, czułych słówek, itp... a same nie dają nic od siebie, ciągłe narzekania, czepianie się, oczekiwanie że facet będzie spełniał wasze zachcianki, żaden facet długo nie wytrzyma, nawet jeśli kocha i jak się trafi dziewczyna, która potrafi docenić faceta, dba o niego, okazuje mu zainteresowanie, to każdy normalny facet pójdzie za taką wszędzie. Tak więc facet nie odchodzi do kogoś gorszego, wręcz przeciwnie!!! A że byłym dziewczynom nowa partnerka się nie podoba, normalka :P

Gość gość
bo jak jestes atrakcyjna świetnie sobie radzisz to odejdzie do gorszej x A skąd ty wiesz że jest gorsza? Widocznie ty byłaś tą gorszą skoro odszedł od ciebie, czas to zrozumieć wreszcie, a nie uważać się za ideał.

Gość gośćtosiek1229
Wiem co to znaczy kochać chciałam kochac i być kochaną może kochałam za bardzo ? Teraz to już nie ma znaczenia .Nie będziemy już razem po tym wszystkim nie wróciłabym juz do niego gdyby oczywiście się starał po prostu byłam dla niego zbyt atrakcyjna i zbyt niezależna dobrze tu ktoś napisał Dzięki za wsparcie A pisze tu bo jeszcze o nim myśle i chce w jakiś sposób to wyprzeć z siebie szukam różnych sposobów żeby zapomnieć cieszę się że coraz mniej boli

Gość gość
prostu byłam dla niego zbyt atrakcyjna i zbyt niezależna x To tylko twoja opinia i chętnie posłuchałbym opinii twojego byłego, bo z pewnością bardzo by się różniła. Tylko debil zamieniłby mercedesa na punto, więc w świadome i celowe odejście do kogoś gorszego nie uwierzę nigdy.

Gość gość
Tylko debil zamieniłby mercedesa na punto, więc w świadome i celowe odejście do kogoś gorszego nie uwierzę nigdy. X Niekoniecznie punto wybierze ten którego nie stać na mercedesa

Gość gość
Rozmawiałam z nią stąd wiem jak już pisałam wiocha ale widocznie są siebie warci pod względem intelektualnym sobie równi i nie tylko życze im wszystkiego dobrego widocznie nie był mi pisany jak o nim zapomnę to sobie ruszę na łowy jestem atrakcyjna umiem nawiązywać rozmowę na wszechstronne tematy jestem oczytana mam wiele zainteresowań i na pewno poznam równie inteligentnego faceta który jak będzie chciał odejść to zrobi to z klasą a nie jak prostak

Gość gość
to juz nie chodzi o to ze odszedł do brzydszej jezeli ja uprawiam sport łazę po górach szczyty zdobywam a on woli siedziec w domu przed telewizorem to bedzie szukał takiej co go po górach ciagać nie będzie i to wszystko on za mną nie nadążał ha ha