Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rogallinka

Mój facet odszedł do innej - gorszej ode mnie, brzydszej

Polecane posty

Gość gość
a moze mu sie nie chcialo za toba biec hehe

Gość gość
18 letnie dzi\\wka i spala z trzema chlopakami? masakra. Nie dziwie sie że cie kopnal w doope szmato... wiem że to stary temat ale jestem w szoku, 18 latka i juz po 3 ko\otasach skakala... i jeszcze sie dziwi ze chlopak ją zostawil.

Gość gość
niektóre dziewczyny to już dzieci maja w wieku 18 lat i są fajnymi młodymi mamami .W tych czasach to seks sie uprawia w wieku 17 lat to co od dziewczyny chcesz .Widocznie ty masz z 27 i zadnego chłopaka nie miałaś i zazdrościsz Chłopak odszedł do brzydszej bo brzydką łatwiej jest manipulować bo ma kompleksy i wystarczy żę facet jej powie kocham cie a taka brzydka cieszy sie jak głupia do sera i robi to co on sobie życzy .Potem taka brzydka siedzi w domu pierze mu skarpety wychowuje dzieci a szanowny małżonek zdradza ja z kochanka a ta brzydka nic nieswiadoma nadskakuje mu za jedno jego fałszywe słowo kocham

Gość gość
To niech siedzi w domu przed telewizorem z tą swoją grubaską i niech ja pasie cipsami jbo go na mercedesa nie stać znajdą sie tacy co będą biec za mną Facetów z wyobraznią nie brakuje

Gość gość
Byłam w związku przez 5 cudownych lat. Jednak moje szczęście się skończyło i nie mogłam tego zrozumieć i poradzić sobie. Pytałam się czy ma inną, twierdził że nie. Pytałam się czy mnie już nie kocha...też nie to. Powiedział, że nie chce mnie krzywdzić więc odchodzi ( a skrzywdził odchodząc). Nie wiedziałam co robić pisać sms, dzwonić do niego, czy to tak zostawić. Pragnęłam by tylko wrócił. I w koncu wrócił. Wszystko dzięki urokowi u rytualisty perun72@interia.pl po 2 miesiącach oczekiwania powiedział że odejście ode mnie było największym błędem jego życia.

Gość gość
Tak to juz jest ze nie zawsze chodzi o to by mieć jak najładniejsza dziewczynę z najfajniejszym charakterem. Czasem szuka die tego czegoś poprostu. Widocznie gustował w szczupłych, a być może szukał kogoś z podobnym poczuciem chumoru. Tego sie juz nie dowiemy. Sam kiedyś interesowałem się dziewczyna która wolała niższego i mniej męskiego ode mnie. Absurd mogło by sie wydawać. Później sie dowiedziałem ze ona poprostu lubi trochę podominować a nad takim zaborczym kawałem faceta jak ja, nie miała by zbyt dużej kontroli. Po za tym ma z nim wiele wspólnych zainteresowań. Sa juz tak od 3lat. Sama tez nie była super ładna ale miała to cos co z kolei ja lubiłem. Bywa.

Gość gość
brzydszej haha. jemu się podoba i to się liczy