Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co sie ze mna dzieje 3

nie potrafie byc wierna-o co chodzi?

Polecane posty

realnie mam 3 facetow tak na stale,zaden nie wie o innym ze tak sie wyraze,o wirtualnych znajomosciach to juz nie wspomne bo tego to nawet chyba ja bym sie nie doliczyla ale zastanawia mnie jedno ,co ze mna nie tak?dlaczego tak zawsze kreca mnie nowe znajomosci obojetnie czy to wirtualna droga zawierane czy tez realna? patrze na swoje znajome ktore maja jednych partnerow i zyja normalnie,sa szczesliwe a czemu ja tak nie umiem??????czy ktoras ma tak samo czy tylko ja jestem jakas nienormalna

Gość ziutekkkkk
po prostu jesteś koorvą.

Gość wferef
na bank masz jakieś problemy emocjonalne szukaj porady specjalisty

Gość hytgrfpo
taka choroba - nimfomania sie nazywa i sie ja leczy

Gość MOGĘ POMÓC
MOŻE SIĘ SPOTKAMY - BRAK WIERNOŚCI GWARANTOWANY (JESTEM SEXOHOLIKIEM)

nie nimfomania bo tu nie chodzi o sex a przynajmniej nie tylko o sex,bardziej o to ze ja za szybko sie nudze

fascynują Ciebie nowe znajomości bo na początku jest pięknie, poznajecie się itd, a być może boisz się stałego, prawdziwego związku, lub być może nie dojrzałaś do tego by być z kimś

Gość MOGĘ POMÓC
JAK JUŻPISAŁEM JESTEM SEXOHOLIKIEM I NIE NUDZIŁABYŚ SIĘ ZE MNĄ BO JA TO ROBIE MINIMUM 4X DZIENNIE

"nie nimfomania bo tu nie chodzi o sex" no skoro tak, to znaczy, że masz taką perfidną naturę. Widocznie nie dla Ciebie szczęśliwe związki oparte na zaufaniu i uczciwości. Tak to już w życiu jest, że "dla jednego wóz, dla drugiego przewóz" ;) Współczuję Ci, bo raczej nie będziesz szczęśliwa w świecie mężyzn

mam 19 lat ale nie chce by ktos sie kierowal moim wiekiem bo wiele juz przeszlam w zyciu i jestem dojrzala jak na te latka,moze i sie boje,nie wiem,ogolnie to mam problemy z zaufaniem

nie szukaj sobie miłości na siłę, niech sama przyjdzie. bo tak to spotykasz się z facetami, a jak masz już zaufać to uciekasz, to droga do nikąd .żeby zaufać musisz dobrze faceta poznać. albo tak skaczesz z kwiatka na kwiatek bo szukasz czegoś w facecie co ten inny miał ?

\"mam problemy z zaufaniem\" no chyba skoro okłamujesz 3 facetów. sorki, ale dla mnie płytka jesteś 0o, to podłe co robisz skoro żaden o sobie nie wie i traktujesz każdego jakby był tym jednym. Oby mniej takich jak ty, na szczęście nie spotkałem kogoś takiego jak ty i nie mam nadzieje, że nigdy nie spotkam.

Gość dupaniakaka
nie jestes dojrzala, jestes jebana egoistka i w dodatku dziwka !! idz Ty koorwiszonie!!! głupia tepa dziewczynka :( ojej :D:D zalosna jestes:D cipsko Cie swedzi

Gość pewnie tatuś miał cię
gdzieś, zgadłam?:o

Gość slodkaa
nie przejmuj sie ja tez tak mam. mam chlopaka a patrze sie na innych, puszczam oczka! wiec ktokolwiek nazywa autora tego postu KOORWA sam musi miec cos za skora! :)