Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pokutnic

piekna, idealna - ale pusta

Polecane posty

Gość pokutnic

Nie zazdrościcie czasami takim, mimo ich pustości, braku inteligencji i ogólnego dna jeśli chodzi o charakter? Ja czasami tak, zazwyczaj wtedy kiedy moja próżność daje mi o sobie znać. Nie jestem brzydka, dość ładna, ale tylko ładna. A znam dziewczynę, która wygląda jak sen - idealna figura, piekna twarz, zadbana i ogólnie cudowna. Chyba ma jakieś korzenie latynoskie albo hinduskie, bo ma ciemne włosy, ciemną cere i piękne, aż czarne oczy...ale tak głupia i ograniczona, że to jest aż pocieszające. Jednak sprawiedliwość na tym świecie istnieje.

Gość uszy do gory
czasem mysle, ze takim pustym latwiej zyc ;) ale moze sie myle - w koncu nie mnie oceniac, kto jest pusty, a kto nie..

Gość likto
niestety takim ladnym pustakom super sie zyje Zycie maja proste,nieskomplikowane,sa wesole i bezproblemowe..

Gość uszy do gory
sliczna ta laska z linkow, ale plaska, i ma taki brzydki brzuch, jakby boczki, zaraz nad majtkami - tak jak ja :o

Gość niskogatunkowa kobieta
nie wiem wiec czy sie cieszyc ze swojej brzydoty czy nad nia rozpaczac :D/😭

Gość likto
nie jest plaska Ma to co trzeba

Gość uszy do gory
oj, jaki odzew! ja nie chcialam nikogo obrazic, tyle tylko, ze w tych rejonach [niestety w zadnych innych ;)] wygladam podobnie, i moim zdaniem powinno byc wiecej. niemniej jednak, wasz sprzeciw podnosi na duchu, dzieki

ja tam nie rozpaczam, sama jeste bardzo ladna. Ty sie nie zastanawiaj nad innymi laskami tylko pomysl co by zrobic zeby lepiej wygladac. przynajmniej energie wykorzystasz na cos pozytecznego

pustakom i przysłowiowym wrednym sukom się żyje łatwiej i lepiej :] wiem wie, siostrę mam wredną sukę, a ja jej przeciwieństwo i widzę :]