Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiolka_Szuka_Pracy

Czy mam jakieś referencje po stażu z urzędu pracy?

Polecane posty

Gość Wiolka_Szuka_Pracy

Chcę złożyć podanie na stanowisko sekretarki, odbyłam roczny staż na stanowisku pracownik biurowy, do tego podania na stanowisko mam złożyć referencje, czyli co mam im skopiować po stażu?

Gość Wiolka_Szuka_Pracy
Ze stażu mam jedynie wypełnione takie dokumenty, w których pisałam czym się zajmowałam. Czy mam szansę na to stanowisko jedynie po stazu? Skąd wziąść referencje...

Gość Wiolka_Szuka_Pracy
Czyli mam iść tam gdzie miałam staż i poprosić Panią Dyrektor o referencję?

Gość bjk
w koncu staz to tez praca i to przez rok a nie dostalas z urzedu pracy zadnego zaswiadczenia o odbyciu staz? jesli tak to twoje referencje

Gość Wiolka_Szuka_Pracy
Mam jedynie sprawozdanie bezrobotnego z przebiegu stażu i sama tam musiałam wypelnic czym sie zajmowalam na stazu i jest tez dokument opinia pracodawcy, ale moja Dyrektor byla taka leniwa :-( ze kazala mi samej napisac tylko 2 zdania i z tego nic nie wynika,ze bylam dobrym pracownikiem itd... Oto proszę co jest napiane przy tej opinii pracodawcy: " W okresie stażu zawodowego stażystka ......... wykonała czynności w dziale Kredytów i Rachunków Bankowych, opisane szczegółowo w "Sprawozdaniu bezrobotnego z przebiegu stażu". Czyli nic mi nie napisala i nie wystawiala zadnej konkretnej opinii.

no ja dostalam opinie od swoje pani kierownik:) od razu jak te wszystkie formalosci, zwiazane z zakonczeniem stazu, zalatwialam:)

Gość bjk
czyli sprawa jasne idz tam gdzie mialas staz i poros o referencje

Gość Wiolka_Szuka_Pracy
Droga setuniu, moja Dyrektor jak wcześniej pisałam, była taka leniwa, że jedynie kazała mi samej napisac te zdanie " W okresie stażu zawodowego stażystka ......... wykonała czynności w dziale Kredytów i Rachunków Bankowych, opisane szczegółowo w "Sprawozdaniu bezrobotnego z przebiegu stażu". I to jedynie mam napisane w opinii pracodawcy, to raczej nic nie mowi o mnie jakim bylam pracownikiem :-(

Gość bjk
no to idź do dyrektor i niech ci wystawi opinie laski Ci nie robi w komncu ci to potrzebne tym bardziej ze przepracowalas tam rok wiec ma podstawe do napisania ci opini jakim bylas pracownikiem ja bym non stop nachodzila dyrektorke poki by mi nie wystawila opini

Gość Wiolka_Szuka_Pracy
pójdę jutro tam, mam dosyć, że po całym przepracowanym tam roku nawet nie wystawiła mi porządnej opinii.

Gość bjk
no i dobrze tak zrob w koncu to troche chamskie jak dyrektor sie z Toba obeszla po roku pracy tym bardziej ze miala darmowego pracownika bo kase ci urzad placil po prostu dla mnie pracodawcy wykorzystuja ludzi