Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała fraszka

Dziewczyny pomózce mam dylemat,problem z facetem!!!

Polecane posty

Gość mała fraszka

zobaczyłam go na fotce i mi sie podoba,ale nie wiem czy laska moze pierwsza napisac do faceta? co o nim sadzicie?podoba sie wam?prosze piszcie powaznie nie nie jestem facetem z fotki. http://www.fotka.pl/profil/superfacet778/

Gość mała fraszka
no ciastko:P

Gość stary jakis/

Gość mała fraszka
stary????no daj spokoj

Gość nic specjalnego kkkdkkdkkd
innym slowem brzydak

Gość ale lovelasssssss
No wiesz, niby nie \"sądź książki po okładce\" ale po zdjęciach już widać PO CO On na tej fotce jest. Jak szukasz faceta do wyra, to nie patrz na kurtuazje komu do kogo wypada pisać bo i tak wylądujecie w łóżku. Dla mnie takim niechlujem zalatuje, ale to Tobie ma sie podobać.

Gość agent1063
Jak chcesz to napisz.Czasami dziewczyny robia pierwszy krok.

Gość 2244444444444444444444444444
cudak jakis taki dziwak szxczegolnie 2 focjentusia

Gość średnio na jeża....
nic specjalnego... jeszcze głupszy ma opis o sobie.... pewny siebie i widać, że chce duuużo sexu-nie koniecznie we dwoje.... tak na jeden raz to dobry...ale to już Twój wybór

Gość mała fraszka
mylicie ze on tylko do wyrka szuka? :((

Gość łeeeeeeeeeeee
facet ma 31 lat, na portalu "Fotka" od 2003 roku!!!!!!! To już daje dużo do myślenia :o Pół h temu był on-line. Imprezowicz, który tylko czeka aż same puste panny zgłoszą się do niego, a on jeśli stwierdzi, że ładna to na jeden numerek spotka się z nią, ewentualnie na kilka :o. Widocznie ten typ tak ma :o

Gość Ale lovelassssssssss
Zgadzam się z łeeeee.... My nie myślimy, ze On wyra szuka - to jest fakt nie zaprzeczalny, tu nie ma co się łudzić. Ile Ty masz lat, że taka naiwna jesteś?

Gość mała fraszka
ja 23,a wy? dlaczego myslisz ze jestem naiwna ?znałam kogos bardzo "porzadnie wygladajacego" na wstepie ,ktory potem okazał sie zwykłym loverasem

Gość goskaaa
wg mnie calkiem calkiem ma urode latynoa co wsrod naszych pucowatych,pyzatych blondasow czyni go ciekawym;)nie wiem co te zazdrosne panny chca:PPPP

Gość dzej zi
Fuuuuuuuj

Gość ola patola
nie w moim guście jakiś kobiecy rozchyla wargi jak laska erotyczna w playboy

Gość dupalalalaa
paskudaa

Gość Ale lovelasssssssssssss
No ja mam 30-kę. I skoro \"przejechałaś\" się na \"porządnie\" wyglądającym facecie to po co pchasz się w paszczę lwa, jeśli ewidentny tym razem jest cel spotkania? No popatrz na te zdjęcia z gołym torsem i rozchylonymi warami - Jessuss dziewczyno. Poza tym facet ok 30-ki na Fotce to dla mnie porażka. Ludzie w tym wieku szukający poważnego związku nie siedzą na FOTCE!!!! Są troszkę poważniejsze portale. Litości...

Gość goskaaa
nie przesadzaj kolezanko ja tam wielu kolesi po 30-tce spotkalam na fotce i laski tez.....a tak z innej strony jak panna jest w kusym ubranku na fotce,NK (co sie czesto zdarza!) to tez szuka sexu????!!! bez przesady!

Gość ola patola
wygląda na biseksualnego narcyz

ale narcyz, w dodatku Ÿle mu z oczy patrzy. jak chcesz kłopotów to uderzaj do niego :P

Gość mała fraszka
nie jest bi,po czym to poznalas?

Gość mała fraszka
zaraz kłopotów,skad w was tyle jadu?

goskaaaa - ja nie twierdzę, ze tam nie ma ludzi po 30-ce tylko napisałam, cytuję:\"Poza tym facet ok 30-ki na Fotce to dla mnie porażka. Ludzie w tym wieku szukający poważnego związku nie siedzą na FOTCE!!!!\", więc nie napisałam, ze ludzi po 30-ce tam nie ma.... uważam jednak, że jest to mało poważny portal i jesli szuka się poważnego związku to nie tam. Też miałam tam profil i wiem KTO i CO do mnie często pisał. Zrezygnowałam po miesiacu bo nie było sensu. Są ludzie, którzy bez wzgledu na wiek nigdy nie dorastają. Więc jesli autorka szuka poważnego związku to raczej nie na Fotce, a już na pewno nie z takim narcyzem jak ktos tu trafnie napisał.