Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lyder

Duze piersi dlaczego tam mało kobiet je ma?

Polecane posty

Gość lyder

j.w.

Gość lyder
Niestety,wiekszosc kobiet ma średniaki i maluchy.Jak sie trafi jakas z duzym biustem to jest świeto. O wiekszych mozna tylko pomarzyc lub zobaczyc na filmie. Czy naprawde kobiety z duzymi ppiersiami to taka rzadkość?Czy wiekszosc ma tylko wklesle piersi lub wypryski ?

Gość tralalalalalalala
O rany, ale problem.

abo wiekszosci nie stac na operacje plastyczną :classic_cool:

1. Nie mało, tylko różnie 2. To dziedziczne, no trudno 3. Macie przejebane, bo teraz mamy pokolenie anorektyczek i same deski będą :P

Gość loriiii
dlaczego..? głupie pytanie.bo faceci za mało sie nimi zajmuja:-P ja tam mam piekne, duze..i to zasługa mojego mezczyzny:-)

Gość łeeeeeeeeeeee
Duże penisy (

Gość łeeeeeeeeeeee
Duże penisy, powyżej 18 cm, dlaczego tak mało mężczyzn je ma ?

Gość Sphinx
Duże piersi - jak najbardziej :-) Ale tylko w połączeniu ze szczupłą zgrabną figurą :-) Ideał to dziewczyna o wymiarach: 170 cm 55 kg i piersi 75 D/ DD / E :-)

Gość 70H
ja mam 70H :)

Gość hahahhahahahahahah
A ja mam duze tak jak wszystkie kobiety w rodzinie jednakze ostatni slysze ze to juz jest nieatrakcyjne i faceci wola maluchy ;p

Gość jhbjgjkgkuk
Sphinx jak wypisz wymaluje moje wymiary z tym, że ważę 56kg:P

Gość jeżeli faceci
potrzebują u dziewczyny tylko dużych piersi to jest żałosne. Nie liczy się jaka dziewczyna jest ,co ma w głowie tylko jakie ma piersi ? Ci co tak myślą są po prostu prymitywni i niedojrzali !

spor miedzy duzymi a malymi piersiami jest tak samo bezsensowny jak miedzy brunetem a blondynem kazdy woli co innego wiec nie wiem po co sie produkujecie..

Gość Sphinx
Nie tylko piersi. Ale zrozum dziecinko, dziewczyna musi faceta przyciągnąć wyglądem, swoim ciałem a zatrzymać intelektem i osobowością:-) Wiem, ze dla dziewczyn określanych mianem pasztetowej jest to prawda bolesna, ale niestety to prawda :-p I nie ma w tym nic wspólnego z tym, że niby facet patrzy na wygląd - na na co ma patrzeć widząc obcą osobę ?? Przecież nie mam rentgena w oczach który powie mi, że ta słonica jest sympatyczna a inny kaszalot ma dobre serce. Nie można być z kimś kto nie pociąga - tak ciężko to pojąć ? :-p

Gość he he sphinx
...jakież musi być później rozczarowanie tych pań z dużymi gabarytami (czyt. cyckami), kiedy wsadzają ci rękę w rozporek, nie? :o Nam kobietom, naprawdę przydałby się rentgen w oczach :P

Gość Sphinx
Ja nie narzekam na swoje wymiary. Jesli srednia europejska wynosi 12 cm to ja mam ponad ta srednia - 15 - 16 cm :-) czyli zarzucic mi nie mozesz:-P

Gość Marek 222
Kobietki czemu nie chcecie wrzucić fotek waszych dużych piersi ?one są takie sexy.