Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyhjk.

j.niemiecki pomożcie

Polecane posty

Gość tyhjk.

muszę napisać w języku niemieckim podanie o prace w pizzerii Capri. I napisałam tylko teraz nie ma mi kto sprawdzic tego ...jakby ktoś umiał to proszę o pomoc. Pizzeria Capri Obermarkt3 02826 Gorlitz Tel.Deutschalnd... Ausland+49 ... Bewerbung als die Kellnerin.Sehr geehrte Damen und Herren,ich bewerbe mich hiermit um die Stelle als die Kellnerin in Pizzeria Capri.Seti 2000r arbeite ich als die Kellnerin in Restaurant Maroccko.Ich mochte gerne selbstandiger arbeiten und suche deshalb eine neue Stelle mit interessanteren Aufgaben.Ich bin sehr nette und dynamische,ich bin schnell Kontakte mit anderen aufnimmst.Ich will gute Atmosphare mit jungen Leute in arbeiten.Zusatzlich ein bisschen Geld verdienen mochtest und einen Fuhrerschein hast,warten wir eben auf Dich,derr wir suchen einen Pizzeriafahrer.Uber eine baldige Antwort wurde ich mich sehr freuen. Mit freundlichen Grussen Magdalena Sojko. Wiem,ze to duzo:(

Nie znam niemieckiego ale napisze Tobie ze niepotrzebnie podajesz tutaj swoje imie i nazwisko...No chyba ze naprawde nazywasz sie inaczej:)

Gość tyhjk.
nazywam sie inaczej:) i dane są pomieszane chodzi o sens.. aa ja niestety z niemieckim to tak jak widac,czyli beznadziejnie

Gość tyhjk.
kurcze noo juz nie wiem co mam zrobic jest to bardzo ważne :( prosze Was .. ja wiem,ze to dużo,ale dla kogos kto zna ten język to pikuś;( proosze

Gość przeciez to popularna
widac ze nowa ;/ dziewczyno wyluzuj ... kilka minut minelo i ty chcesz miec sprawdzone ;/ Znam osoby na forum i na pewno Ci sprawdza :) Najbardziej pomocne okazuja sie wieczorem :)

Na gg jest dostepny moj znajomy,ktory mieszka w Niemczech juz 20 lat i bardzo dobrze mowi po niemiecki.Zaraz mu to wkleje i niech sprawdzi.

Gość tyhjk.
jej dziękuje Ci bardzo naprawde ratujesz mi życie :) ;*:*

Gość niemieckiiiii
Sprawdziłam: Bewerbung als Kellnerin.Sehr geehrte Damen und Herren,ich bewerbe mich hiermit um die Stelle als Kellnerin in der Pizzeria Capri.Seit 2000 arbeite ich als Kellnerin im Restaurant Maroccko.Ich mochte gerne selbstandiger arbeiten und suche deshalb eine neue Stelle mit interessanteren Aufgaben.Ich bin sehr nette und dynamische Person,ich nehme schnell Kontakte mit anderen auf.Ich will in einer guten Atmosphare mit jungen Leuten arbeiten.Zusatzlich mochte ich ein bisschen Geld verdienen und habe einen Fuhrerschein.Uber eine baldige Antwort wurde ich mich sehr freuen. Mit freundlichen Grussen Magdalena Sojko.

Gość tyhjk.
samannnta@wp.pl bardzo dziekuje:))

Gość tyhjk.
niemieckiiii Tobie również bardzo dziekuje:* jeszcze sprawdze na wszelki wypadek z wysłaną na moj adres poprawą dla świętego spokoju:****

Gość tyhjk.
mam jeszcze pytanie,czy poprawnie będzie to zdanie ? bo chce je dołozyć Ihre Anzeige vom 24.02.2009 in Wrocław Nowiny Wrocławskie Zeitung.