Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aventura

Dziewczyny, pomożecie? Wyrabianie stylu...

Polecane posty

Gość aventura

Do tej pory w ogóle nie przejmowałam się ciuchami, więc najwyższa pora to zmienić Nie chce wyglądać ładnie, schludnie i kobieco. Może kobieco i owszem, ale chce pogodzić oryginalność, małe awangardowe dodatki z klasyką, kobiecością i delikatnością. Ogólnie - chce się cała zmienić. Do tej pory nawet, gdy nałożyłam coś fajnego, ale innego czułam się meganiekomfortowo, czułam sie, jakby kazdy patrzył na mnie z kpina w oczach, co tez chce zmienic. Od czego mam zacząc? Przygotowałam krótką listę rzeczy, które kupie na początek: 1. Etniczna biżuteria 2. Tenisówki, np conversa 3. Klasyczne dżinsy (z rozszerzanymi nogawkami z uwagi na moje szerokie biodra) 4. Kapelusz (zawsze mi sie takie podobały, ale nie wiem czy bede w nich dobrze wygladac i czy odwaze sie w takim wyjsc z domu) 5. macie inne pomysły? ps; nie mam figury modelki - szczupła góra, ale grube nogi i szerokie biodra

Gość frufru
przede wszystkim kup takie rzeczy żeby mozna było je ze sobą komponowac! kapelusz bomba, dzinsy do tego, ładna góra, ta etniczna biżuteria i poszło. a do czego te tenisówki?... kup płaszczyk o modnej linii na wiosnę.