Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hajduczinka

MOja siostra gada sama do siebie.

Polecane posty

Gość hajduczinka

MOja siostra gada sama do siebie, np idzie do swojego pokoju i gada sama do siebie.. nigdy przy ludziach do siebie nie gada zawsze gdy jest sama, mi mowila ze tak pozadkuje sobie mysli... a mi sie wydaje ze wyczuwa obecnosc drugiej osoby... dziwne to..

Gość maturka
A może tak się odseparowała, bo w rodzinie nie ma bliskiej osoby? A może wreszcie chce pogadać z kimś inteligentnym?

Gość hajduczinka
No lubi gadac duzo z mama, ale ona ma osoby do rozmow tylko gada do siebie co dzis robiła itp.. i Co zamierza robic itp...:o

Gość goodies
ja też gadam do siebie, bo myślę na głos, mam natłoki myśli, z którymi muszę coś zrobić, najlepiej wychodzi mi to w zamknięciu. wieczorem zdaję sobie relację z całego dnia i dokładnie analizuję co zrobiłam, a czego nie. nie czuję, żeby było to dziwne :o

A ile ma lat twoja siostra? Skoro jest świadoma tego, że gada sama do siebie to raczej wyklucza chorobę psychiczną :P. Wariat nie wie, że jest wariatem :)

Gość hajduczinka
No ona tez tak jak by analizuje co robila itp... :o ona ma 15 lat.

Gość singa
ja mam 26 i tez gadam do siebie. Wielkie mi rzeczy :/

Gość hajduczinka
czesc hajduczinka co u ciebie, dawno zesmy sie nie widzialy :D :classic_cool:

Gość hajduczinka
Papuga:p

Gość hajduczinka
Ale ona gada tak dziwnie... tak jak by z kims była w pokoju

Gość malaaaasa
ja tez gadam sama do siebie... czasami powtarzam co ktos mi powiedial i co ja mu odpowiedzialm... albo co chcialabym odpowiedzic gdybym miala odwage, mowie co robie co mam zrobic, mowie sobie jak mnie cos boli... smieszne ale coz dobrze mi z tym...a tak naprawde mam piekny glos i lubie go sluchac:D

Gość malaaaasa
Ale ona gada tak dziwnie... tak jak by z kims była w pokoju ja tez czasami mowie do siebie tak jakbym mowila do kogos:) tak latwiej

Gość hajduczinka
Acha, no to okej myslalam ze moze ma cos z glowa ale tu widze ze ludzie tak robia i ze to normalne

Gość overture
ja też gadam do siebie. naprawiam sytuacje dnia codziennego analizując, co zdarzyło się w danym dniu, a jeśli coś poszło kiepsko to odgrywam taką scenkę, w której jestem górą. tak podbudowuję ego i poprawiam sobie humor :D a co do tematu, jeśli siostra nie ma z tym problemu, to dlaczego ty masz go mieć? zdaje sobie sprawę z tego, że gada do siebie, więc nie widzę powodów do obaw.

Gość malaaaasa
haha normalne... kiedys mnie mama uslyszala i mi potem zyc nie dawala:D...jak na ulicy nie mamrocze do siebie (choć i tacy sa) i nie ma swojego swiata to jest ok. Tyle ze wydaje mi sie ze jest troche samotna:)

Gość hajduczinka
mozliwe ze samotna ale ona tak ma od dziecka :o

ja gadam sama za sobą, a właściwie z lustrem gdy cwiczę co bym komuś powiedziała itd :P a tak to nie.. dziwnie tak gadac z samą sobą :O:O A może Twoja siostra rozmawia z ducherm??

Gość malaaaasa
heheh prosze nie robcie z nas-gadajacych do siebie (jak do kogos innego) swirow:D ja jestem normalna a jak mowie do siebie to nie wiem leci mi czas albo ukladam mysli... nie umiem sie polozyc w lozku i w zadumie myslec wole pochodzic po domu i mowic to glosno...

Gość a wieszzzzz
ja też czasami gadam sama do siebie (w myślach to przecież cały czas), ale na głos jak sobie wyobrażam o czym z kims gadam. jak się na kochoć wkurze to wyobrażam tą osobą koło mnie i cos jej dogaduje. itd

Gość malaaaasa
widzer ze nie tylko ja jestem taka pierdolnieta:D

Gość hajduczinka
z duchem?:o