Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wektor

poszłam kulturalnie do przychodni jak biały człowiek

Polecane posty

Gość wektor

..po odbiór wyników krwi. Sam odbiór bez kolejki...a tu banda staruchów mnie wyzwała od bezczelnych łazj, że się niby wpycham.. nie lubie tych emerytów w przychodniach

staruchy tez mnie wkurzaja! co chwile mi sie w kolejki wpychaja bezczelnie a jak im zwracam uwage to na mnie wsiadaja:O:O:O po prostu brak kultury a gadaja ze mlodziez jest taka niewychowana...

staruchy tez mnie wkurzaja! co chwile mi sie w kolejki wpychaja bezczelnie a jak im zwracam uwage to na mnie wsiadaja:O:O:O po prostu brak kultury a gadaja ze mlodziez jest taka niewychowana...

Gość wektor
tak moze i czeka mnie starosc i wizyty czeste u lekarzy ale nie zmierzam byc taka zgryzliwa jedyne co ich tłumaczy to spowolniały przepływ mózgowy i demencja

to ze sa starzy oznacza ze kulturalne zachowanie ich nie obowiazuje?! po prostu w wiekszosci sa to prostaki ktorzy mysla ze z racji wieku wszystko im sie nalezy:O

Gość Jeszcze 15 miesiąca
to wyobraźcie sobie że ostatnio jechałam autobusem , cała obwieszona zakupami, torebką a do tego jestem w ciąży, Jakiś mężczyzna ustąpił mi miejsce, po chwili podeszła starsza pani i zwyzywała mnie, powiedziała że to miejsce jest dla inwalidów, a onanie wyglądała na inwalida, nic nie wiozła ze sobą, i wyobraźcie że ja z tymi zakupami, torebką i z brzuszkiem musiałam wstać:( nawet pan kierowca się wtrącił i powiedział że bezczelność nie zna granic....

Ehhh :( nie trzeba bylo wstawac tylko zjechac babe. Ustepowanie miejsca starszym to jest objaw dobrego wychowania,ale to nie znaczy ze tylko im takie miejsce sie nalezy. Tez nie lubie starych ludzi :/

Gość wektor
dokładnie

Gość ejbisi
Jest oczywiscie część miłych kulturalnych starszych osób i takim to nawet sympatycznie ustąpić ale większosc staruszków niestety jest antypatyczna. Tylko szukaja na kogo by tu najechac. Ostatnio jechalam autobusem bardzo zatłoczonym i wsiadła pani ok 50 z dzieckiem 2 latka na rękach i jeszcze zakupami i mówi "ja przepraszam bardzo, ale prosze o ustąpienie mi miejsca bo nie dam rady z dzieckiem stac". No i słusznie ktos jej ustąpił bo do tego słuza te oznakowane miejsca. A jakas babcia oburzona sie na to odzywa "Jak nie ma pani siły po dziecko do złobka chodzic to trzeba siedziec w domu". No kurna co ją to obchodzi... pewnie sie wkurzyla ze to nie jej ustąpili miejsca :o