Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bexik16

czy to ciaża?

Polecane posty

Gość bexik16

kochałam sie z chłopakiem w 10 dniu cyklu bez zabezpieczenia, utrzymuje mnie w świadmości ze do wytrysku nie doszło we mnie ale ja tego taka pewna nie jestem gdyż zaraz po wyjęciu penisa sperma wylała się na mój brzuch. ostatnio okres miałam po 26 dniach;/ mam sluż biały i lepki, bola mnie piersi i jajniki,czy mogło dojśc do zapłodnienia? prosze o odpowiedz

Gość takie_pytanie_mam
przed wytryskiem wydziela się też płyn, który może zawierać plemniki, ale nie jest to udowodnione, bo podobno plemniki te nie są zdolne do zapłodnienia. ale skoro stosunek był bez zabezpieczenia.... to wszystko możliwe.

Gość michalina0000089
to były Twoje dni płodne wiec duza szansa jesli byl wytrysk

Gość bexik
ani mnie nei straszcie wystarczająco się już denerwuje;/ ale niemożliwe by było mnieć juz jakiekolwiek objawy prawda? a jeśli tak to co najszybciej można zaobserwować?

Gość a okres ci sie spoznia
?

Gość bexik
do okresu jeszcze trochę czasu..

Gość bexik
a nie zaszybko to na test skoro mineło dopiero 6 dni? kurcze trochę mnie brzuch boli nerki, głowa ja nie wiem już sama....:(

mowisz ze za szybko na test.a wkrecasz sobie objawy ciazy.wez sie w garsc zrob test w dzien kiedy bedziesz miala dostac okres i nie pisz glupot po 6 dniach nie ma objawow ciazy.a po drugie z kim ty sypiasz,ze nie jestes pewna gdzie to zrobila.spytaj sie i po sprawie.

Gość bexik
pytałam i on zapewnia mnie ze nie ale ja i tak się boje;/

Gość bexik
a powiedzcie mi jeszcze jaki test jest najlepszy?

Gość bexik
a jeszcze takie jedno pytanie które nie daje mi zpokoju;/ po jakim czasie od zapłodnienia na piersiah sa bardziej widoczne żyłki?? to dla mnie bardzo wazne..

są widoczne albo nie są widoczne, to nie regułazrób test po 2-3 tygodniach od stosunku, to jedyna pewna potwerdzająca ciążę - lub wykluczająca ją - na tak wczesnym etapie.

Gość bexik
nom naszczęscie obeszło się strachem.. wczoraj dostałam @i to był najbardziej wyczekaiwany @ w moim życiu:)