Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

grudniowa

kluby ksiazek - disney, kubus puchatek?

Polecane posty

czesc:)moze ktos z was nalezy do ktoregos z tych klubow? natknelam sie ostatnio na reklame klubu ksiazek disneya i oferta wydala mi sie kuszaca. powiedzcie, warto sie zapisac? a moze nalezycie do jakichs innych klubow ksiazek dla dzieci, gdzie raz na jakis czas wysylane sa wam produkty?

Gość moja siostra
była zapisana kiedyś do klubu książek disneya, to była wtedy nowosć, przy zapisie dotała 2 książki, a póżniej przychodziła raz w miesiącu ksiązka plus jakaś kolorowanka. mama wypisała ją z tego po 4 miesiącach;)nie wiem, jak to jest teraz niestety

teraz daja przy pierwszym zamowieniu plecak. wyglada fajnie, ale nie wiem jaki jest w praktyce. no i obiecuja prezenty z kazda wysylka, ale jak jest w praktyce to nie wiem.

Gość tez jestem ciekawa tego jak to

Ja wole kupować książki w tanich księgarniach, mam taką co za grosze już można książki kupić a najdroższe i tak o są o połowę tańsze niż gdziekolwiek indziej

a macie moze jakies linki do ksiegarni internetowych, gdzie mozna kupic tanie ksiazki dla dzieci? tzn. taniej niz w zwyklej ksiegarni?

Gość tratalatala
ja kupuje na www.olesiejuk.pl bezposrednio w wydawniczym sklepie internetowym, ale czy taniej to raczej nie jest moze o zlotowke, a jeszcze pzresylka itd.. ale w auchanie ejst najtaniej jesli chodzi o ksiazki dla dzieci nic ich nie pzrebije oczywiscie polecam jesli masz taka mozliwosc :> a internetowo to albo w wydawnictwach albo na allegro uzywki