Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehh ..

problemy z cerą...

Polecane posty

Gość ehh ..

witam...mam problem z cerą od dłuższego czasu(jakies 2 lata) dokładniej na czole.. pryszczy juz nie mam ale zostały takie choćby wągry czy coś i żadna maść na to nie działa... macie może jakis sposob?.. mam grzywke i dermatolog mowi że to przez to i że powinnam odslonic czoło ale ja sie wstydze tego... a przez to ze mam zasloniete to nie chce sie zagoic i błędne koło... macie może jakiś sposób? a i mam 17 lat. proszę o pomoc

atrederm :) tylko musisz sie liczyc z tym ze bedzie ci baaardzo schodziła skora po jego uzyciu ;)

Gość glyco-a z isispharma najlepszy

Gość ehh ..
kar123 a to masc? na recepte? ty go używałaś?

Smieszne, że niby przez grzywkę masz takie problemy... Ja też mam grzywkę i powiem Ci, że moje czoło wygladalo gorzej przed tym jak ja mialam niż teraz...:) Polceam ci uzywac oleju zimnotloczonego - konopnego badz jojoba i hydrolatu oczarowego. Jednak co do wagrow to uwierz, ze pozbuyc sie ich jest strasznie ciezko... Oczyszczanie twarzy tez sie mija z celem, bo to nie rozwiaze problemu....

swego czasu używałam, ale ja uzywałam miejscowo, mam podatną cere na ślady, blizny, uzywalam go w celu złuszczenia wyrównania. Z tego co mi wiadomo dalej jest na recepte, ale kazdy lekarz ci go przepisze, na poczatku jak sie smarowalam (płyn) to nic takiego sie nie działo dopiero po 2 dniach skóra złazi płatami, trzeba to przeczekać ale fakt faktem staje sie ladniejsza ;)

Gość ehh ..
no na oczyszczaniu twarzy byłam dwa razy ale to nie przynosi efektów i po poltora tygodnia mam to samo..

jest jeszcze jedno wyjscie;) Zabiegi z kwasami u dermatologa... Ja się jeszcze nei zdecydowalam, bo to trochę kosztuje, ale mi dermatolog bardzo polecala;)

kar123 ale naprawde usuwa wszystkei przebariwenia? I czy po jednej tubce juz bedzie ok? I wlasnie bardzo mnie ciekawi ten efekt schodzenia skory jak dlugo trwa i czy wtedy idzie sie pokazac ludziom? Bo ja ciagle mam zajecia na uczelni i musze jakos wygladac:)

atrederm dziala tak samo jak mikroderma... identyczny efekt ;) a kosztuje chyba z 25-30zl. Z tym ze to naprawde silny srodek

Gość znowu ta głupia antii

no naprawde pomaga, wyrównuje naskórek, a skóra schodzi naprawde płatami :) lepiej stosować raczej zeby przesiedzieć te najgorsze 2 dni ktore w moim przypadku byly w 2 dniu od stosowania ;) w moim przypadku ciezko bylo sie pokazać, waliłam tony kremów nawilżających jak juz gdzieś musiałam wyjść :) w kazdym badz razie puder sie nie trzyma bo jeszcze bardziej uwidacznia.

Gość glyco-a z isispharma najlepszy
uzylam godopiero drugi raz jak na razie jest super buzka jak pupka niemowlaka

to chyba sie wybiore do dermatologa zeby mi wlasnie cos przepisal... Moja buzia juz jest naprawde niezla:D Tylko te przebariwenia...;/ A zabieg kwasami wyszedl by mnie strasznie drogo. Tylko musialabym znalezc jakas przerwe, bo wlasnie te schodzenie skory:) Nic za darmo.

Gość ehh ..
a co sądzicie o czekoladzie i słodyczach? czy mają jakiś wpływ na cerę?

Ogladalam ostatnio program na temat mitow dotyczacych zdrowia...:) I dobra wiadomosc: czekolada nie ma zadnego zwiazku z pryszczami:D

Gość ehh ..
teżgo oglądałam ;). ale skądś ten mit musial sie wziąć.. no nic ide jutro do dermatologa (oczywiscie prywatnie bo przeciez panstwowo to ja podziękuje ;D ) po recepte :) dz za omoc.. jak macie jeszcze jakies rady to piszcie :)

Mit jest mitem i nie sadze zeby mial jakis zwiazek z prawdą;D To taki jakby zabobon... Ale sie ciesze ze moge jesc czekolade bez ograniczen bo przynajniej humor poprawia:P Powodzenia u dermatologa...:)

Gość ehh...
bylam u dermatologa i normalnie soko babeczka ;D miała chyba z 80 lat i rozmawiała staropolszczyzną ale bardzo fajna ;). przepisała mi recepte zeby w aptece mi indywidualnie cos tam zrobili ;D i acne derm i tabletki jakies i za 20 dni znowu do niej ;).