Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

facet bez własnego m

Czy to prawda?

Polecane posty

Gość wieza radosci
mieszkania zawsze mozna sie dorobic razem. Zamoznosc faceta nie jest priorytetem. wazne by nie mial dwoch lewych raczek :)

Gość bagietta
Tak to prawda. A jak nie ma wlasnego samochodu przynajmniej za 50 tysiecy i penisa krotszego niz 19 cm, to juz jest totalnym zerem.

hmmmm mam kumpla który mieszka z swoją mama, która jest cięzko chora - mieszkają we dwoje on się nią opiekuje - NIE SĄDZĘ ŻE NIE JEST WARTOŚCIOWYM FACETEM, za to autor ma niskie pozcuciee wartości skoro już takie tematy i takie pytania zadaje.... Aby byc wartościowym facetem musisz mieć wile najlepszy samochód w mieście miec an własność co anjmiej dwa banki i to wszystkow wieku 18 lat - jak tego niezrobisz to jesteś frajer.../ mam nazdieję że autor wychwyci sarkazm/

heheheh po pierwszych postach daję sobie rękę uciąc ze nie wychwycił:P

wychodzi na to że na dzień dobry powinno wyglądać to tak: A. hej,masz własne mieszkanie? B.nie A.to spadaj na drzewo! Polska nie Ameryka jak bym miała patrzeć na facetów czy mieszkają sami powinnam być samotna :D

Gość czxzczxc
Tak. Bez mieszkania żle, bez samochodu żle. A ile poczytać na kafe o kobietach będących na forum, ktrych facet nie dość, że nie ma mieszkania, samochodu, to jeszcze zdarza się nie mieć pracy. Różnie jest w zyciu i nie można generalizować. Jak jest miłośc, to i jak facet nie ma mieszkania a tylko wynajmują, to to nie jest ważne, bo dorobią się wspólnymi siłami wszystkiego.

Jak się kobieta zakocha, to w wikszości przypadków nie ma różnicy, co facet posiada. Ale własne mieszkanie na pewno nie jest źle widziane. :)

Gość Gregg Svannson
niewyksztalceni ludzie sa jak zwierzeta ;] syndrom gniazda i nory sie klania, a potem teoria marchewki i kija drogie panie i panny ;]

Gość Adulec
w wieku 25 lat yo maloprawdopobne zeby mial swoje, mi kupili rodzice, ale nie kazdych na to stac... puste jestescie Życzę wam wyjsć za bogacza, którego nie kochacie, dla jego hajsu i zeby on zbankrutował A biznes jest biznes i bywa roznie... facet musi byc zaradny, to ze nie ma to nic, przeciez, ja w niego wierzę i będzie miał, a samochód A co to jest za luksus samochód ? moj byly jezdzil nowiutkim jaguarem, z biala skora w srodku A teraz jestem z facetem, który jezdzi 10letnim fordem, nie ma to znaczenia. Jestem pewna siebie i nie wstydze sie, mojego faceta. Bo jest najlepszy Wieśniary z was

Gość Gregg Svannson
miejsce w szafie na kochanka z wiekszym petem

Gość edek111
Zapytam inaczej bo przecież jest równouprawnienie. Czyt to prawda, że kobieta bez własnego mieszkania jest nikim ? Takie tu mądre i wykształcone na forum są, więc dlaczego nie mają własnych mieszkań tylko szukają facetów z mieszkaniami ? Nie dorobiły się, czyli są do niczego moim zdaniem.

Gość Adulec
bo tu są dziwki i utrzymanki

Gość edek111
Brzydula - o to mi właśnie chodzi. Te, co szukają facetów z własnym M, to same w/g mnie są niezaradne życiowo, ale jak super na kafeterii szydzą z nieudacznictwa facetów. Ludzie ! W wieku 25 lat w dzisiejszych czasach trudno o mieszkanie, chyba, że się ma bogatych rodziców !

Gość Adulec
nie pieje do ciebie pisałam to generalnie ze to jest malo prawdopodobne, ludzie biora kredyty na 20/30 lat, ceny mieszkan sa, jakie są, a zarobki, tez są, jakie są. 4 tys to powinna byc najnizsza krajowa, tak jak w ue, ale o czym mowa, ceny w sklepach wyzsze, marże 300 % np, w tommym. Paaatooologia. dziki wschód, zawsze bylismy wschodnim blokiem.

Gość edek111
Imperia - no właśnie. Mam swoje mieszkanie, ale mi rodzice je zostawili a sami się wynieśli gdzieś indziej, ale jakbym miał sam sobie kupić, wziąść kredyt itp, to sorki. Może i tak bym zrobił, ale to kasa, kasa, kasa. Mam pracę, mało nie zarabiam, ale jak pomyślę o spłacie mieszkania tyle lat..

Gość edek111
No właśnie :)