Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on juz byl u ewy kiedyś

moja średnia z calych studiów to 4.0!dlatego obnizyli mi ocene z magistra!

Polecane posty

Gość doradźcie mi
gg podaj swoje dane, jak się nazywasz, żebym [przypadkiem do ciebie nie trafiła do gabinetu. milczeniem pominę twój poziom jako studentki, ale taka chamka nędznym psychologiem będzie...

Gość ejjejjett
ja na prywatnej uczelni w krakowie kuje ile moge..nonstop sie ucze i wieczorami nie spie :( i jestem zdolna a mimo to mam słabą srednią bo niektórzy wykladowcy to jakieś chamy ..najwyzsza ocena u nich to 3 ..i bądz tu mądry..czasem jest na roku 90%jedynek a najlepsza ocena to 3 ..wiec nie mam szans na srednią lepszą ..na przyklad taka pani kluzowa która równiez na ujocie wyklada wiec ja niektórzy z was kojarzą to jakas masakra..nauczysz sie wszystko a i tak tak pytania uklada zebys nie zdala..

Gość Pytajnikk .
Hej a studiuje ktoś z was w Olsztyne na UWM- ie ?

Gość doradźcie mi
ja studiowałam na uwmie

Gość Pytajnikk .
I jak ? Rzeczywiście jedna wielka impreza tam ? Jaki jest ogólny poziom uczelni ?

Gość doradźcie mi
na moim wydziale studentów część kadry za nic miała i rżnęli strasznych ważniaków, ale miasto jest super do studiowania, miasteczko akademickie fajne. Ogólnie nie żałuję właśnie ze względu na ten klimat. Poziom, hmmm ... zależy pewnie jaki wydział

u mnie była średnia z 3 ocen: średnia z indeksu, pracy i obrony. jak miałaś np.4,5,5 to ci nie dadzą 5 :)

Gość doradźcie mi
były takie akcje, ze przychodzimy w piątek na wykład, a aula zajęta bop jakiś egzamin ma być i ktoś zarezerwował he he he i weekend szybciej się zaczął

Gość Pytajnikk .
Kortowo rzeczywiście fajne jest ;] Tylko studenci ;] Mieszkam w Olsztynie i chyba przyjdzie mi tam studiować , chociaż Uniwersytet nie ma chyba najlepszej opinii ;l A szkoda...

Gość doradźcie mi
jak chcesz blisko i żeby opinia lepsza była to wybierz gdńsk, acha i w Elblągu jest taka uczelnia, która ma 2 miejsce czy 1 w kraju z wyższych zawodowych uczelni

Gość doradźcie mi
a na 5 roku był egzamin dość trudny i wykładowca mówi: wszystkie panie w widocznej ciąży mają 4 bez pisania, a gdzieś na niższym roku miał inny przedmiot i pamiętam, że z całego roku zdało 10 osób

Gość xxxxx21
dobrze wiedziec, ze na koniec studiow liczy sie srednia ze wszystkich lat :O ciekawa jestem jak ja mam miec wysoks srednia jak wiedza do ocen z egzaminow w ogole nie jest adekwatna :O zreszta u mnie trzeba sie sporo nameczyc zeby 3 dostac nie mowiac juz o 4 i 5

Gość koorva a ja sie martwie
czy mi 4 postawia :o srednia z 5 lat mam koło 4 ( 3,9) prace postaram sie na 5 ( mam ok promotorke- pomoze) no i zostanie obrona :o chciałabym 4 ..

ludzie co wy piszecie jak obniżyli ocene! to ni ejest obniżenie oceny tylko zwykła procedura- bo na dyplomie ukończenia studiów nie ma napisane ukończyła studia i zdała egzamin magisterski albo otrzymała z poracy 5 tylko ukończyła studia z wynikiem... !!!! a do tego wyniku wyciągają średnią ze studiów z pracy i z obrony! a ocena z obrony i pracy znajduje sie w suplemencie do dyplomu!!!!!