Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kup sobie

czy to mozliwe

Polecane posty

Gość kup sobie

przezyc taka przygode milosna jak w filmach taki roamns? .Mam faceta ,ammy kase dziecko ale nie jestem zni mszczesliwa chcialabym poznac kogos kto obdarzy mnie miloscia -dla kogo bede wszystkim czy to mozliwe ,czy mam szukac ,czy sam sie znajdzie?

walnij się w ten łeb - i poczytaj harlekiny, ewentualnie mode na sukces obejrzyj... Boże chrońńńńńńńńńn od takich kobiet

Gość kup sobie
imperia a kiedy to bedzie?

Gość lepiej nie pytaj
okazji sie nie szuka ona sama sie trafia

Gość Adulec
jest to możliwe, pod warunkiem, że oprze się na seksie i pociagu seksualnym rozumiem przez, to, ze nie mozesz szukac na sile, bo nie znajdziesz, poprostu w pewnym momencie spotkasz kogos, i spojrzycie na siebie w taki sposob, ze bedziecie wiedziec, ze jeszcze dzis wieczorem bedziecie razem w lozku, bedzie tyle magii i chemii, ze to sie tak latwo nie skonczy, a z czasem przeobrazi sie w milosc. O takiej milosci marzylam, nie wierzylam w nia. Doswiadczylam jej i doswiadczam o slubie nie mysle, bo nie chce tego stracic, jest dobrze tak jak jest, dzieci ....moze w wieku 38 lat, teraz napewno nie teraz jestem ja, teraz jest On, My, moja '' nasze odzielne sprawy, biznesy, pasje, prywatnosc trzeba bylo myslec zanim wyszlas za maz, ale zycze wszystkiego dobrego.. ja jestem lojalna, w moim zyciu nie ma miejsca na zdrade, nawet jak bylam w fatalnych zwiazkach

Vampire - to Ty wreszcie napisałeś coś z sensem :-)

Gość czxzczxc
Trzeba było wcześniej o tym myśleć a nie teraz, gdy masz dziecko z facetem. Teraz sie zajmuj dzieckiem a nie myśl o jakiś miłościach. Zero odpowiedzialności w tobie widzę.