Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlodziutka mamusia

18-letnie mamy łączmy się

Polecane posty

Gość mlodziutka mamusia

moj skarbek ma pol roku i był planowany i wyczekiwany, zapraszam kolezanki

Gość fasolenka
ja już też bym chciała:(

a co robisz poza tym że jesteś mamą? uczysz się? masz męża? jak to się stało że mając 17 lat zaplanowałaś dziecko?

Gość a moj brzusiunio
juz sie robi taaaki slodki jak balonik...mam prawie 18 lat:))) i jestem dumna mama!! bede dbac o mojego bejbiczka tak jak dbam o moje lalki:))) huraaa!!!

Gość mlodziutka mamusia
w lecie biore slub :) a bejbika chcielismy juz teraz, poprostu poczułam juz instynkt macieżynski, a ze warunki mamy to czemu nie

Gość mlodziutka mamusia
wiedziałam ze jzu sie znajdo jakies zazdrosnice z takimi tekstami głupimi

Gość a moj brzusiunio
my tez, tylko we wrzesniu:))) moj maz ma 16 lat, ale dostal specjalne pozwolenie!!! huraaa

co to jest ten cholerny bejbiczek? jeżeli to oznacza dziecko to gratuluję dojrzałości! jak można poważnie zaplanować ciążę jeżeli jedynym argumentem "za" jest "bo chcę"? zarabiasz pieniądze czy bierzesz kasę od rodziców?

instynkt macierzynski:( kolezanka tez poczula w wieku 17 lat wziela slub a teraz ma 22 dziecko na glowie i faceta co ja zostawil i nawe alimentow nie placi.wiesz moze ci sie uda,ale gdzie dobra szkola gdzie poznanie siebie we wszystkich sytuacjach.gdzie niezaleznosc od rodzicow.

Gość a moj brzusiunio
moj przyszly maz jest z zawodu dyrektorem a ja tez chce nim zostac, ale jak urodze:) narazie jestem szczesliwa przez moja fasolke:))

nie sadze by to dziecko było planowane.. i okreslenie bejbiczek tez mi sie nie podoba.. no ale to swiadczy o tobie w kazdym badz razie zycze Ci szczescia.. bedzie Ci potrzebne ;)

Gość --ludzie
przeciez ktos wybitnie sobie jaja robi

potrafisz obronić się przed tymi co atakują twoją decyzję o "świadomym macierzyństwie"? jeżeli nie, to szkoda mi ciebie i tego co robisz ze swoim życiem.....

Gość mlodziutka mamusia
a dlaczego niby ja mam sie bronic? jestem dorosla i moge miec dizecko i jak je kocham i dobrze sie opiekuje to przed czym mam sie bronic? a moze ty mala mama niejestes dojrzala zeby miec dziecko jesli tak ciezko ci pojac co to jest intynkt macieżynski

dorosła? bo skonczylas 18 lat? a uczyli Cie moze w szkole ortografii? bo w twoich wypowiedziach aż roi sie od błedów Instynkt macierzynski to nie wszystko, wiem cos o tym

Gość decore
lady love wiesz cos o tym ? dobre sobie.sama masz niecałe 20lat i juz sie starasz o gowniarza takze moze nie komentuj innych

Gość mlodziutka mamusia
lady love jak niemasz argumentow to sie czepiasz ortografii, a co ma ortografia do dobrego wychowania dziecka?

Gość dziecko a masz ty pracę
masz mieszkanie czy mieszkasz z rodzicami? A może jesteś na utrzymaniu chłopaka? Dopóki się nie usamodzielnisz to nie jesteś dorosła a macierzyństwo ani wiek nie świadczą o dorosłości.

Dlaczego za kazdym razem doczepiacie sie do ortografii?! Ludzie, kazdy moze popelnic blad, nie kazdy jest profesorem czy polonista... Dziewczyna ma dziecko, dobrze sie nim opiekuje. Zalozyla temat dla osob, ktore takze w jej wieku maja dziecko... zeby pogadac itp Czy tak trudno to zrozumiec?!?! Co Wam do tego?! Wychowujecie to dziecko? Placicie na nie?! Szlag mnie trafia jak czytam podobne tematy, na ktorych od razu wielkie wzburzenie i pytania. Nie wasze zycie, nie wasza sprawa.

Gość Gregg Svannson
skad macie pieniadze w wieku 18 lat zeby dzieci utrzymac?

za 8 dni skoncze 20 lat ;) i nie staram sie o gowniarza tylko o dziecko Wiem cos o tym, bo majac lat 18 pragnelam miec dziecko tylko ze wtedy akurat nie mialabym warunków do utrzymania dziecka, pozatym wiedzialam ze jestem jeszcze za młoda i nie byłam pewna czy bym sobie poradzila teraz nie mam tych watpliwosci

Gość hehe dwa lata temu tez
nie mialas watpliwosci, a teraz majac 20 uwazasz, ze pozjadałas wszystkie rozumy, faktycznie śmiechu warte

Gość mlodziutka mamusia
moj przyszly maz pracuje a jak odchowamy dzieciątko to ja tez pojde do pracy

Gość dziecko a masz ty pracę
mnie tam nie obchodzi w jakim wieku dziewczyna chce mieć dziecko to jej indywidualna sprawa. Ale skoro jest na utrzymaniu rodziców, nie mają własnego mieszkania tylko będą mieszkać z rodzicami to niech nie pisze, że jest dorosła, bo najpierw trzeba nauczyć się samodzielności zanim zacznie sie nazywać osobą dorosłą.

Po co sie czepiacie dziewczyny?? Jej sprawa czy ma dziecko, jak je wychowuje i za co utrzymuje.

Gość oleczka22
Dziewczyny dlaczego Wy sie tak przyczepiłyście jej?! NIKT Wam tu nie kazał się wpisywac NIE NA TEMAT!I może najpierw zainteresujcie się własnym tyłkiem a później oceniajcie innych, bo tak naprawdę NIC o niej nie wiecie! A jeśli chodzi o autorkę to co prawda nie jestem w ciąży i nie mam 18 lat, ale mam koleżankę, która urodziła w Twoim wieku i mogę spokojnie stwierdzic, że jest bardziej dojrzała i odpowiedzialna niż NIEJEDNA np. 30-letnia mamusia, meżatka, która pracuje itp...