Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kadzidełko

Faceci po przejsciach..

Polecane posty

Powiedzcie mi czy faceci ktorych skrzywdziła dziewczyna są w stanie serio az tak to przezywac, ze nie śa w stanie związac się z inną z obawy ze wyjdzie tak samo jak z tą poprzednią, czy poprostu jest to trania sciema rzucana lasce z którą nie chcą się spotykac juz wiecej a niechcą jej bardzo zranic

Gość edek111
Bua ha ha. Na pytanie powinni się wypowiedzieć faceci, żebyś wiedziała a nie inne kobiety. Tak, to się gówno dowiesz.

Gość edek111
Też jestem po przejściach, więc wiem. :)

Jeśli naprawdę kochają to tak - przeżywają i boją się związku na poważnie. Mogą się wdawać w jakieś romansiki - w których chodzi o seks, ale gdy zaczyna się robić poważnie to uciekają, a te dziewczyny zakładają kolejny topik :D

Ale możliwe też, że ściemniają :) Różne ściemy stosują przedstawiciele obu płci: nie spotkam się z tobą, bo jestem zraniony/a, bo nie chcę nowego związku, bo mam dość facetów/bab, bo mam chorą babcię, bo z psem nie ma kto zostać.... Różne wymówki można zastosować jak się nie chce spotykać :D

Gość moj sie bal odszedl
wytrzymal dlugo, ale nie wytrzymal na zawsze. teraz psoalalm go w pizdu z zupelnie innych powodow. ale bal sie, bal...

Gość edek111
Jo a ty teraz sama.. haha...