Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aryjczyk z chrapką na skośną

Drogie Polki, po co się z wami wiązać, jeśli...

Polecane posty

...na wyciągnięcie ręki (i innych członków) są AZJATKI- małe, słodkie, ruchliwe azjateczki o których podświadomie marzy każdy samiec?

Gość ja to myślę
nic zza Uralu kijem bym nie tknął

Gość byłem w Azji
Hong Kong, Chiny, Japonia - takie paskudy, że czacha dymi. Jakieś 99,9%. Reszta jako tako, ładnych dosłownie na ulicy widziałem kilka. Niestety.

Mój drogi, wystarczy przejrzeć pierwsze, lepsze zdjęcie z ulic Hong Kongu, Chin czy Japonii aby stwierdzić, że jesteś jedną z zazdrosnych forumowych kobiet i kłamiesz :-D 99,9% Kobiet jest brzydkich... chyba w Polsce :-o

Gość byłem w Azji
Jak to mówią - w dupie byłeś, gówno widziałeś.

Gość czyli że jestes
chińczyki to są oblechy:| i te skośne oczy fuu:D

Gość spierdalata
A Azja to na księżycu leży czy jak? Chyba promem kosmicznym lecieć tam nie musisz. Pakuj walizę i daswidania, gud baj :D

Gość ja nie muszę nigdzie jeździć
bo w miejscowości nieopodal mojego miasta żółci wybudowali fabrykę. Powiem tak - nie jestem zazdrosna o panie, które zjechały za swoimi mężami do polandu :D Brzyyydaaaalki jakich mało.

Gość wszystkie takie same skosy

Gość co za przypał masturbator
hehe dokładnie :D Mają taką: / krechę na cipie :D :D

Gość też mi gust
phi...

Widzę drogie panie, że zawiść was dosięga. Ale to normalna reakcja przedstawicielki każdego gatunku, gdy nagle uświadamia sobie, że aby rozmnożyć swe geny, musi związać się z murzynem- bo tylko murzyni was zechcą, gdy wszyscy biali mężczyźni odlecą szukać swych żon w Azji :-D 🖐️

Gość też mi gust
he he zawiśc , na azjatki to lecą tylko faceci którzy nie maja powodzenia , albo ci ze skłonnością do pedofilii .:p

Prowokacja marnych lotów, ale co mi tam ;) Jeżeli podniecają Cię Azjatki- droga wolna. Moje geny już rozmnożyłam z mężem Polakiem, więc nie będę za Tobą płakać :D

aaaa to tu cie boli...masz małego fiutka po prostu ! To było do przewidzenia...

Gość tycja21
a po co się wiązać z aryjskimi zniewieściałymi blondynami ,albo zwykłymi Polakami jeżeli są przystojni Włosi , Hiszpanie ,Grecy którzy chwalą słowiańską urodę Polek?

Gość alejajca
20:28 [zgłoś do usunięcia] Aryjczyk z chrapką na skośną Widzę drogie panie, że zawiść was dosięga. Ale to normalna reakcja przedstawicielki każdego gatunku, gdy nagle uświadamia sobie, że aby rozmnożyć swe geny, musi związać się z murzynem- bo tylko murzyni was zechcą, gdy wszyscy biali mężczyźni odlecą szukać swych żon w Azji Co za cymbał........\"reakcja przedstawicielki każdego gatunku\".:D:D....... Za bardzo sie podnieciłaę tym co piszesz baranie jeden:D:D \"Rozmonożyc geny\":D:D....palant...:D Żeby tylko ciebie te azjatki chciały.........ośle:D:D

Gość mój mąż
jest tego samego zdania co autor:) tyle że żonę ma polkę :D

Gość tycja21
a murzyni przynajmniej mają coś w spodniach nie tak jak ty

Gość Sratatatatatatatatata
eee tam koles ma swoj gust i chwala mu za to :P ale nie rozumiem czemu obraza tym innych?:P mnie sie np podobaja mezczyzni ktorzy wygladaja jak geje lub/i maja wschodnioslowianskie rysy twarzy,bardzo u plci przeciwnej podobaja mi sie takie typowo wschodnie rysy:) moj partner ma na szczescie takie niepolskie rysy,wschodnie i gejowata sylwetke:)wyglada jak bolszewik :D jest zajebisty :)

Narody śródziemnomorskie nie chwalą urody polek, po prostu matka natura pokarała ich ultra brzydkimi babami, przy których nawet wy wydajecie się urodziwe :-D Zresztą wasza reakcja dowodzi jedynie, że mam rację :-) Pogódźcie się ze swoim losem, jaki czeka was pod opieką murzynów 🖐️

ogromny kondor to jest to :D Aryjczyku, twój ból bierze się z tego, że nad jajami smętnie zwisa ci jakieś 2,3 cm, a w zwodzie też pewnie osiągasz niewiele więcej :(

Gość ghjfhj
Greczynki , włoszki i Hiszpanki też potrafi być ładne byłam i we włoszech i Hiszpanii więc wiem

Gość to dlaczego
wszyscy faceci nie wiążą się ze skośnookimi ,których jest najwięcej na świecie (tzn rasy żółtej)? Powiedz mi...

Gość on nie wie
nie pytaj go, bo on mało wie :D

hej arajczyk no to ja juz wszystko rozumiem hehehehehehehe......ty to jakis problem z polka miales,kopnela cie napewno w DUPE "Drogie Polki po co sie z wami wiazac " no i poza tym zadna wiecej z polek cie nie chce(tu cie boli) bo ty dla nas za glupi jestes no i w gaciach tez napewno pusto.