Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 3, 2009 :O będąc w autobusie lub tramwaju szukam wzrokiem trójkącika zamontowanego na oknie oznaczonym wyjście awaryjne... jak spadniemy z mostu do Wisły to przynajmniej będę miała jakąś szansę na wydostanie się :( dwa razy dziennie pokonuję Most Poniatowskiego z zamkniętymi oczami kurczowo trzymając się rurki a w metrze jest jeszcze gorzej ( zalanie wodą) :O nie ma dla mnie ratunku... dziękuję za uwagą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trywialna sucz 0 Napisano Marzec 3, 2009 :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anuśkaanuśkaa Napisano Marzec 3, 2009 rany jeża...Lusi zwariowała z braku przepychania :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przedłurzacz orgazmów 0 Napisano Marzec 3, 2009 napewno chodzi o trójkat dyndający ? :-p i jakzamykasz oczy to napewno masz przed oczami rurkę ? ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 3, 2009 to nie jest śmieszne :O ja tak mam od wielu lat... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trywialna sucz 0 Napisano Marzec 3, 2009 a te rurki to chyba substytut? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przegrałam życie na Kafeterii 0 Napisano Marzec 3, 2009 Luśka, na Twoim miejscu,gdy znajdziesz juz ten swój upragniony dyndjący:D trójkąt to weż go schowaj do kieszeni i miej zawsze przy sobie:D będziesz sie zawsze bezpiecznie czuła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 3, 2009 przedłurzaczu!!! :D aż mi się zaczerwieniło lico :O:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anuśkaanuśkaa Napisano Marzec 3, 2009 mnie to od tego ciągłego przepychania już "udrożniona rura" wołają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trywialna sucz 0 Napisano Marzec 3, 2009 tzn. zamiast peniora, musisz się trzegoś trzymać zanim dojedziesz do domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tralalalalalalala Napisano Marzec 3, 2009 Teraz w autobusach są młoteczki do wybijania szyb. Uratujesz się, spoko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anuśkaanuśkaa Napisano Marzec 3, 2009 Lusi te rurki to symbol falliczny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 3, 2009 podczas jazdy trókącik dynda i to mnie uspakaja... jak nie mogę z racji tłoku przebić się bliżej to zamykam oczy i się trzymam rurki :O oburącz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przegrałam życie na Kafeterii 0 Napisano Marzec 3, 2009 oburącz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przedłurzacz orgazmów 0 Napisano Marzec 3, 2009 powiedz mi jakim numerem jeżdzisz i o której godzinie :D podyndam się razem z Tobą i podam Ci pomocna rurkę :D nie czerwień się,duża dorosła dziewczyna... ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 3, 2009 tory tramwajowe biegną środkiem mostu mimo to pękam że się tramwaj wykolei i zboczy kur... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaczulinda Napisano Marzec 3, 2009 oj Lusi Lusi widać, że Cię rurka kusi oj dana dana, hej! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaczulinda Napisano Marzec 3, 2009 a Ty wiesz, jak on by sie musial umiec turlac, ten tramwaj, zeby tak zrobić? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 3, 2009 :O przecież ci kierowcy jeżdżą jak wariaci a te barierki takie liche... filmów się naoglądałam więc wiem że nie da się wybić okna pod wodą (ciśnienie ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaczulinda Napisano Marzec 3, 2009 no to wybijesz, jak będziecie lecieć....(chichot) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 4, 2009 nie zdążę :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Marzec 4, 2009 Dyndający trójkąt? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 4, 2009 no ! są takie nad oknem :O wkładasz palec i ciągniesz jak by co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 4, 2009 czy tylko ja ma ten problem? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach