Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vanilia888

Jak go odzyskać?

Polecane posty

Gość Vanilia888

Rozstałam się z facetem. To wyglądało mniej więcej tak ,że najpierw to przez niego się pokłócilimy ,a potem on chciał się pogodzić i żebym do niego przyjechała. Ale ja nie chciałam się z nim spotykać wtedy. Nie odzywamy się do siebie 2 miesiące, a on nawet jeśli chciałby ze mną być to się nie odezwie pierwszy bo on łatwo unosi się honorem. Chcę z nim być.Co zrobić? Odezwać się do niego? W jaki sposób?

Gość Vanilia888
up up

Gość Karol_Szo
Tak, zawsze jest "przez niego". Zawsze "on" jest winny. Zastanawiam się, ile kobiet jest w stanie przyznać do tego, że przynajmniej część winy należy do nich... Ale sądząc po nikłym odsetku takich przypadków, chyba stawiają sobie swój własny, kobiecy HONOR ponad prawdą, której boją się spojrzeć w oczy, i która je przerasta . 😠

Gość a po co
chcesz z nim byc ? Po co ci taki humorzasty facet ? A moze już ma kogoś innego 😭

Gość Vanilia888
nie wiem czy ma. Ale jak nie ma to może da to się jakoś uratować. Jest bardzo humorzasty ,ale i tak go kocham. Jak się do niego odezwać?

Gość Vanilia888
Dziewczyny znikam na minutkę bo wyjątkowo dzisiaj mam biegunke:( czysci mnie cały dzień. Piszcze przeczytam jak wróce.

Gość Vanilia888
tak jasne podszywaczu:)

Gość Vanilia888
Ojeeeeee... No i popuściłam w stringi :(