Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ollleeellleee

wyznać uczucie - akcja_reakcja

Polecane posty

Gość ollleeellleee

Z biegiem lat (prawie 30;) przekonuję się ,że ludzie reagują "niechętnie": na wszelkie wyznania...typu:"zależy mi na Tobie", "możesz na mnie liczyć"...nie mówiąc już o "kocham Cię"...tak jakby każdemu włączał się przycisk "dystansuj" a nawet "uciekaj". Im mniej komuś okażesz uczucia tym większe szanse że je właśnie otrzymasz...Im bardziej się starasz tym gorzej wychodzi.... jakieś refleksje?..

Gość pleban2000
Refleksje? Takie że się z Tobą nie zgadzam.. Gdy kobieta mi mówi że świata poza mną nie widzi i jej na mnie bardzo zależy to chyba tak jest.. Chce wtedy powiedzieć jej to samo.. :)

Gość to chyba oczywiste
ze tak jest. Nikt nei chce być do czegoś zmuszany jak nie wie czy sam tak ma. a takie deklaracje zwykle jedna strona wali falstartem a potem zdziwko że on/ona mnie olała

Gość ollleeellleee
nie mam na myśli tu związków damsko-męskich kiedy wyznania są na porządku dziennym niczym "dzień dobry"..tylko mniej oczywiste relacje między ludźmi

Gość lolita_4
dobrze wiem o czym mówisz

Gość lolita_4
mam właśnie problem z facetem, było ok. dopóki nie zaczęliśmy ( a raczej ja) mówić,że mi na nim zależy, zauważyłam lekka izolacje ale na szczęście nie zwiał