Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 26latkaaaaa

facet ode mnie uciekl bo jestem dziewica!

Polecane posty

Gość 26latkaaaaa

i chyba nie zanosi sie na to ze moj stan sie zmieni jak kazdy facet nma te wyzbanie ucieka chyba nie ma sensu mowic zalamalam sie

Gość Karolina_1989
ja tez jestem dziewica i powiem ci tyle nie szukaj lepiej byc sama niz z byle kim a ten co Cie pokocha za to jaka jestes bedzie wielbił ze jestes tylko jego czysta bez skazy:) nie martw sie opiniamy innych sama wiesz co dla Ciebie dobre 1 raz jest najwazniejszy powinien wyjsc z uczucia i milosci...kieruj sie tym i pamietaj ze nie jestes sama jest nas jeszcze troche wsród tych puszczalskich;P

Gość 26latkaaaaa
no napisalam:P no i sami powiedzcie jaki sens jest mowic facetowi ze dziewczyna jest dziewica skoro taki ponziej sie nie odzywa:O zero kontraktu ucieczka totalna:O nie no zalamana jestem nastepnemu nic nie powiem i tyle

Gość Karolina_1989
to swiadczy aby o nim zle i juz wiesz ze CHUJ z niego a nie facet haha

Gość 26latkaaaaa
dziekuje karolinko:) alew moim wieku to juz trudne ...wciaz czekac:(

Gość 26latkaaaaa
chwali? dziwne bo ja spotykam sie z calkiem inan reakcja

Gość 26latkaaaaa
dodam ze powiedzialam mu ze nie mam zamaru rozstawac sie z moim dziewictwem

Gość Karolina_1989
wiek nie gra roli... tym bardziej szacunek do Ciebie!! a reszta to dna skoro przeszkadza im to ze jestes czysta widac boja sie wyzwania ze nie podolaja albo ze nie znajda naszej ciasnej dziureczki;D

to ludzie ci to jacys dziwacy sa... albo po prostu sie boja ciebie :P ale nie przejmuj sie... w koncu ktos to na pewno doceni... i jak pisala karolina: huj z niego nie facet

Gość bo trafilas na duppka
ciesz sie ze Cie najpierw nei wykorzystal.. bo po tem tez pewnie by uciekl :O ;) nie ma tego zlego.... jeszcze trwafisz na swojego :)🖐️

Gość 26latkaaaaa
super podszyw juz jest!

Gość nargines
To jakiś frajer był, nie Facet -tyle Ci powiem... :P

...a mi się wciąz marzy taka dziewczyna... że gdy całuje jej usta nie muszę się zastanawiać ile juz tam chujów było, taka która bedzie mi sie opierać, mówić "nie"... i wejśc w pochwę ze świadomością ze jest się tam pierwszym. ech.. sie rozmarzyłem :)

Gość innnnaaaaa
rozumiem cie mi sie wydaje ze faceci ci doswiadczeni seksualnie boja sie dziewic w tym wieku uwazaja ze cos z dziewczyna musi byc nie tak skoro jeszcze tego nie robila

Gość innnnaaaaa
FIGO-FAGO_ :D

Gość Karolina_1989
FIGO FAGO nie koniecznie to musza byc marzenia szukaj takiej a znajdziesz a na marginesie masz tutaj juz dwie hehe :)

a ja jestem prawiczkiem... i mimo ze z checia bym sie tego pozbyl... to kto wie do kiedy nim bede :D moze nawet dluzej od ciebie wiec nie lam sie jakims pajacem :P a moze to on tez prawiczkiem byl a naopowiadal tobie jakichs glupot ;D

Gość vxcvxc
"chwali? dziwne bo ja spotykam sie z calkiem inan reakcja" to szukaj wsrod innych facetow :P "rozumiem cie mi sie wydaje ze faceci ci doswiadczeni seksualnie boja sie dziewic w tym wieku uwazaja ze cos z dziewczyna musi byc nie tak skoro jeszcze tego nie robila" to szukajta prawiczkow :P

Gość innnnaaaaa
a co was facetow tak kreci w tym opieraniu sie?

a mi w sumie wydaje sie ze jak robi to prawiczek i dziewica to jest troche inaczej a moze nawet lepiej... ale NIE WIEM :D

Gość 26latkaaaaa
zawsze mu podawalam swiezutkie pulpeciki w sosie grzybowym z bufetu, moze mu sie znudzilo, ale naprawde nie mamy zbyt wielkiego wyboru, pulpeciki albo cynaderki

a prawiczek i kropka 1987 on by cie przygarna. normalny facet by to docenil jeszcze takiego znajdziesz

Gość innnnaaaaa
FIGO-FAGO_ powiedz mi Ty jestes prawiczkiem czy nie?

Gość innnnaaaaa
jetsem ciekawa co mysla o tym doswiadczeni afceci bo poki co to prawiczek i dziewczyny siewypowiadaja czekam:D

co kręci w opieraniu sie? hm... a nie wiem czy wszytskich to kręci (z tego co sie orientuje moi koledzy wolą takie które mowią "tak") widocznie ja jestem jakiś inny. gdy dziewczyna ma opory to jakos tak urasta w moich oczach, myśle se: szanuje się, nie daje na prawo i lewo. ale to chyba stąd że tyle dziwek w mojej okolicy i sie zraziłem :) 26 letnia dziewica? ale chyba nie powiecie mi że zednego peetingu itp itd w Waszym życiu nie było?

Gość 26latkaaaaa
teraz to ja juz nikomu sie nie przyznam mam dosc tych glupich spojrzen dopytywania dlaczego jakbym byla jakas niemormalna:(

Gość bulabulabula
ja jednak myślę, że nie chodziło o dziewictwo, a o tę bufetową. Niezła jajcara jesteś :D