Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lateralus

Jest tu jakas dziewczyna która nie myśli 24/h o kutasie i

Polecane posty

Gość Mylene J
lateralus - a poczucie humoru masz?

Gość lateralus
do ja ostatnio myślę bardzo często : prosze,prosze jaka to mądralińska lalunia się znalazła

Gość tym razem to ja
ma ale bawi tylko jego samego...a i taki dopiero jak sie napije

Gość ja ostatnio myślę bardzo częst
prawiczku z wiarą -namawiasz do rozstania;) Tak nie można!:D A co, jeśli mój facet mnie bardzo kocha? Nie chcę go krzywdzić. Dlatego na razie gryzę się w sobie i ograniczam do fantazjowania, ale możliwe, że kiedyś zabraknie mi sił, by opierać się pokusom i ulegnę gorrrącemu,namiętnemu 'ogierowi' :P Zawsze jednak,może to odbyć się w ścisłej tajemnicy:P Ciężko byłoby mi patrzeć na rozgoryczenie mojego parnera, gdyby się dowiedział o zdradzie;)

Gość Mylene J
ja ostatnio myślę bardzo częst- myślę, że lateralus jest jeszcze młody:)

Gość utrapienie
za mną możesz porozmawiać, masz szczęście bo pojawiam się tu raz na miesiąc, zaglądam do 3 tematów i znikam :-) to o czym pogadamy? :-)

Gość tym razem to ja
ja ostatnio myśle często...nie będe cie umoralniał ale zdrada to zdrada....jak cie nie zadowala twoj facet to poszukaj innego a zwiąż się na stałe dopiero jak się wyszalejesz i wynudzisz krótkotrwałymi zabawami i przygodami

lateralus jeszcze będzie szukał supergorących, napalonych kobiet, które będą lgnęły do jego rozporka, a i 'inteligentnie' będzie można pogadać sobie z nimi przed, w trakcie, lub po... ;) :D

Gość lateralus
jesli mialbym sie sie komus zwierzyc ze swoich osobistych rozterek to po tym co tu wyczytałem była by to jedynie Mylene J,mam poczucie humoru,czemu miałbym nie mieć???

Gość zimazima
stary lateralus mocno śpi :D

Gość utrapienie
halo! a ja??????????? :)

"prawiczku z wiarą -namawiasz do rozstania Tak nie można! A co, jeśli mój facet mnie bardzo kocha? Nie chcę go krzywdzić. Dlatego na razie gryzę się w sobie i ograniczam do fantazjowania, ale możliwe, że kiedyś zabraknie mi sił, by opierać się pokusom i ulegnę gorrrącemu,namiętnemu 'ogierowi' Zawsze jednak,może to odbyć się w ścisłej tajemnicy Ciężko byłoby mi patrzeć na rozgoryczenie mojego parnera, gdyby się dowiedział o zdradzie" Można. Jezeli ktoś nie spełnia oczekiwań, to się go zostawia. Poboli go trochę ale znajdze se kogoś komu będzie odpowiadał, podobnie jak Ty. :) Prędzej czy później i tak ulegniesz jakiemuś. :classic_cool: Czy tak trudno przyznać, że chodzi o pieniądze? :P

Gość tym razem to ja
skoro masz to czemu się nie pochwalisz? dawaj jakiś dobry żart czy kawał...

Gość zimazima
utrapnienie, ty jesteś utrapienie :P

Gość Maynard
lateralusie nie ma co dzielić się tu problemami osobistymi a swoją drogą czy byłeś na koncercie Tool'a w Katowicach?

tym razem to ja -nie umoralniaj, nie uda ci się;) Ja swoje przeżyłam i pewne poglądy na różne tematy, mam dość mocno ugruntowane;) Zaptrywanie na zdradę, również przerobiłam;)

Gość Maynard
co do Tool'a to moim skromnym zdaniem jest to metal progresywny

Gość utrapienie
ja tez lubię A Perfect Circle i lubię King Crimson, i Pikn Floyd i Panterę :)

Gość Mylene J
lateralus- miło mi,:) tyle, że jestem od Ciebie starsza, zajęta ... i tak myślę, że jedyna ktora ma stycznośc z Tool'em;) ale dobrze znam taki typ facetow jak Ty, nie pasujesz do tego forum. Zresztą ja też nie:P tyle, ze ja jestem bardziej elastyczna i wpadam tu raczej dla zabawy;)

Gość tym razem to ja
nie wierze...tutaj, temat o muzyce? na dodatek metalowej? żeby którys z zespołów miał chociaż męski lub żeński organ rozrodczy w nazwie, ewentualnie nawiązanie do dziewictwa itp to bym zrozumiał...a tak to nie wiem. chyba pomyliłem fora..

Gość utrapienie
proszę bardzo: Revolting Cocks :)

prawiczku, możliwe, że ulegnę, ale to już chyba moja prywatna sprawa, prawda?;) Poza tym, mało jeszcze wiesz o życiu, skoro uważasz, że jesli coś się w związku nie układa, to najlepiej zawinąć nogi za pas i spierdalać;) W sypialni, nie gra, ale w innych dziedzinach, jest nieźle i nie uważam, że należałoby się pożegnać i zapomnieć o wszystkim, co przeżyliśmy, co nas łączyło, tylko dlatego, że zawodzi mnie w sferze seksualnej;)

Gość Mylene J
lateralus- Maynard, utrapienie to też słuchają :)

Gość aenima
lateralus wcale nie śpi tylko śledzi wypowiedzi mądrych i doświadczonych życiem pań,mimoiż mu się oczka same zamykają :)Aha,i wypraszam sobie!wcale nie jestem taki stary!:):):)

Gość tym razem to ja
mam lepsze, virgin snatch:P

Gość zimazima
aeniam nie zman :( who are u?

Gość utrapienie
jakich doświadczonych życiem pań? ten teges... ja jestem jeszcze młoda :)

"prawiczku, możliwe, że ulegnę, ale to już chyba moja prywatna sprawa, prawda? Poza tym, mało jeszcze wiesz o życiu, skoro uważasz, że jesli coś się w związku nie układa, to najlepiej zawinąć nogi za pas i spie**alać W sypialni, nie gra, ale w innych dziedzinach, jest nieźle i nie uważam, że należałoby się pożegnać i zapomnieć o wszystkim, co przeżyliśmy, co nas łączyło, tylko dlatego, że zawodzi mnie w sferze seksualnej" Pięknie sobie to tłumaczysz. :classic_cool: Mało znam życie i czytając Ciebie mam nadzieje, że tak pozostanie. :classic_cool: Nie odpowiedziałaś, jak z zarobkami u Ciebie i u niego? ;)

Gość Mylene J
Kurcze w sumie też nie jestem stara:P ale coś mi się wydaje, że jednak strasza od lateralus;)

Gość tym razem to ja
czuje się igorowany i niezauważany w tym temacie. chetnie powiedziałbym cos fajnego i błyskotliwego by wybić się na pierwsze miejsce w konwersacji ale raz że nie przychodzi mi nic inteligentnego do głowy a dwa że kompletnie nie rozumiem o czym wy tu rozmawiacie...