Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kllaaa

Kradzieże mnie ekscytują

Polecane posty

Gość kllaaa

myślałam, że już z tym zerwałam, ale znowu przezywam dreszcze jak tylko o tym pomysle i nie moge doczekac sie nastepnej sposobnosci. mam pieniadze, kradlam zawsze rzeczy, ktorych potem i tak nie uzywalam. najwieksza frajde mialam robiac sprzedajacych w balona - np kradnac super skorzana kurtke, albo paski, ponczochy - nie wchodzac nawet do przymierzalni, tak tez zrobilam z butami, ktorych i tak nigdy nie zalozylam. wsadzilam do torby. bramka piszczala, udawalam ze nie slysze i poszlam spokojnie dalej. robiac zakupy w supermarkecie kupuje to co planowalam, ale np chce mi sie w danym momencie lososia- wkladam lososia, talerzyk i widelec do torebki. wiem ze to chore, ale przynosi mi to mega satysfakcję. poprawia humor jak nic! zadne morale na mnie nie dzialaja, nikt o tym nie wie. jakby rodzice sie dowiedzieli to by chyba zerwali ze mna kontakty. ma ktos tak jeszcze ?

Gość kllaaa
takie same dreszcze jak przy kradziezy odczuwam ogladajac film 'zlap mnie jesli potrafisz' - ten oszust jest moim idolem. patrzac od moralnej strony - nie powinni propagowac takich filmow gdzie oszustow ukazuje sie jak geniuszy i godnych podziwu. to tylko przypomina o tym pieknym uczuciu jak sie cos ukradnie.

Gość jak czytam to mam
obrzydzenie.ciekawe czy inni tak maja

Gość ldldldld
jak bramka piszczy to chyba sprzedawca dobiega do Ciebie heh nie sadze ze sprzedawca to olewa i Ci pozwala odejsc ? :)

Gość nalogowa kleptomanka
ja jestem kleptomanką nie rkadne takich duzych "rzeczy" jak ty ale nie raz ukradlam telefon na silowni, bielizne w sklepie , torbe z kosmetykami ktora ktos zostawil w koszyku na rowerze czy glupia pensete kolezance podczas imprezy i inne to mnie podnieca , lubie czuc adrenaline i to czy mnie ktos zlapie czy nie na goracym uczynku , nigdy mnie nie zlapano i tak naprawde nie wiem skad to sie wzielo ? wszystko mam , mam kase , nie brakuje mi niczego a jednak... winiona ryder tez podobno nalogowie kradnie - aktorka cos w tym musi byc

podobno to sie leczy , ale czy da sie z tego wyleczyc ?

Kleptomania (gr. κλεπτειν (kraść) + -mania) - zaburzenie psychiczne (ICD-10 F63.2) polegające na występowaniu niedającego się powstrzymać popędu do kradzieży. Najczęściej polega na przywłaszczaniu sobie drobnych rzeczy, nie przynoszących znacznych korzyści materialnych. O ile działanie to jest świadome i osoba o tej skłonności świadoma jest aspołecznego charakteru tegoż postępowania, to możliwość powstrzymania się od niego jest znikoma lub żadna. Mechanizm działania oparty jest na zaspokojeniu natychmiastowej potrzeby prowokowanej impulsem wywołującym wewnętrzny przymus (stan psychozy).

Gość czzzmka
W zyciu niczego bym nie ukradla. Dziwna jestes. Zlapia cie, bedziesz karana i w wielu sprawach taka przeszlosc moze Ci przeszkodzic w realizacji zyciowych planow. Zalozmy ze bedziesz chciala np. gdzies wyemigrowac a tu niestety.... takich ludzi nie chca.

Gość nie będzie karana
bo za kradzierz poniżej wartości 200 zł to jest wykroczenie a nie przestępstwo czyli tylko grozi grzywna np.; w oparciu o to kradli ludzie paliwo jak było takie drogie :D bo jak zatankujesz za 197 zł i uciekniesz ze stacji to nawet jak cię złapią to 500 zł grzywny :P

Gość czzzmka
no dobra ale jak ukradnie na ponad 200 zl?

Gość nie będzie karana
to musiała by ukraść coś cenniejszego niż pęsetkę albo rogalika :P za 200 zł to ma całą skrzynkę rogali a to cięzko by jej było schowac :D

tu nie chodzi o kradziez totalnie tylko ze sklepu , bo ja w wiekszosci nie krade ze sklepow ale o takie pierdoly ktore wystarczaja zeby zaspokoic moj kleptomanizm , to moga byc drobne rzeczy jak penseta albo torba pelna kosmetykow lub te nieszczesne majtki jak jezdzilam na basen to zawsze wynosilam spod prysznica torbe z kosmetykami lub jakies buty z szafek:o

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkk8888
\"jak bramka piszczy to chyba sprzedawca dobiega do Ciebie heh nie sadze ze sprzedawca to olewa i Ci pozwala odejsc ? \" Autorka to mitomanka.