Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maniurka

DLACZEGO TAK SIE DZIEJE????

Polecane posty

Od dluzszego czasu, chyba nawet juz kilku lat, caly czas sni mi sie ten sam facet!!! Czasami nawet wiele razy w ciagu tygodnia. Jest nim kolega, z ktorym chodzilam kiedys do jednej klasy. Nie potrafie zrozumiec dlaczego tak sie dzieje... Nie mam z nim zadnego kontaktu, w ogole go nie widuje, nigdy mnie z nim nic nie laczylo. Nie sa to sny erotyczne, ale zawsze jestesmy w nich ze soba blisko, jednak blisko uczuciowo, a nie fizycznie. Zastanawiam sie, co moze byc tego powodem? Jak mam to wszystko rozumiec?

wlasnie nie znam nikogo, kto potrafi interpretowac sny... dlatego mam nadzieje, ze moze tutaj ktos moglby mi pomoc, a moze mial ktos podobnie? domyslam sie, ze jednak nie chodzi tutaj bezposrednio o niego, tylko jest on czegos synmolem, ale niby czego?

Gość tym razem to ja
los ci palcem pokazuje co robić...

tym razem to ja--> czyli co takiego? skoro tak piszesz to wyjasnij. Jakie znaczenie moga miec takies sny?

Gość tez mam tak ze snia
mi sie osoby z ktorymi sie nie widuję. Chyba dlatego,ze czasem o nich mysle ( choc mniej niz o innych),ale skoro raz sie przysnia, to przypominam sobie potem ten sen, utrwalam w jakis sposob te osobe.Sa to osoby, ktorych dawno nie widzialam, "spotykam sie" z nimi raczej tylko w snach. Ci, ktorych mamy na codzien raczej rzadko sie snią, zauwaz. Mysle,ze to nasza podswiadoma tęsknota tak działa,czasem tez poczucie winy czy czegos niewypelnionego ( tak jak mi sie b czesto sni ,ze sie czegos nie nauczylam do matury, a bylo to b dawno i nigdy na jawie o tym nie mysle.)

hmmmm ale mi sie sni ciagle jeden i ten sam facet, nie mysle o nim a juz tymbardziej nie tesknie za nim bo to tylko dawny kolega z klasy. nie wiem co o tym myslec, ale on sni mi sie tak czesto, ze zaczyna mnie to meczyc...

Gość elana bistona
może on o tobie myśli i telepatycznie widzisz go w snach albo niekoniecznie np osoba postronna - jego mama która widzi was razem.Ktoś swoją silną mocą i pragnieniem myśli. myśli stają sie rzeczami, myśli kreują rzeczywistość jeśli ty go nie wspominasz to przychodzi to z innego źródła

nikt nas nie moze widziec razem, poniewa sie nie spotykamy. nigdy sie nie spotykalismy, to jedynie moj kolega, z ktorym kiedys chodzilam do klasy. sama nie wiem co mam o tym myslec, a jakos malo osob sie wypowiada...