Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paśkaaaaaaaaaaa

mąż praci i dziecko co robić

Polecane posty

Gość paśkaaaaaaaaaaa

nie wiem co robić mąż ma dziś do 9 podjąść decyzje o pracy która wiąże się z tygodniową nieobecnością męża a ja jestem w ciąży 15 tc boje się że mąż nie przyjedzie do porodu itp i sama nie dam sobie rade ale nie chce go pozbawiać i ogranicząć ktoś mi pomoże

Gość szybka
ja bym się nie zgodziła ale to zalezy czy jesteście sami czy np z mamą,babcią itd...My mieszkamy sami i krótko mu wytłumaczyłam że w ciązy jestem z nim a nie z sąsiadem ,a pracę i całą resztę ma tak sobie zorganizować żeby być przy mnie.żadnych wyjazdów na tydzień lub coś tam.To nie ograniczenie,to egzekfowanie swoich praw a jego obowiązków,a jemu jak wydaje się inaczej to niech zamieni się z tobą miejscami i niech sam zostanie z tym wszystkim

Gość jak to sama nie dasz rady
?? Ej, nie przesadzaj ;) A kobiety, ktore sa samotnymi matkami?? Moj maz wyjechal na misje jak bylam w ciazy. Prawie cala ciaze bylam sama, porod tez. Zobaczyl syna jak ten mial 4 miesiace ;)

Gość jak to sama nie dasz rady
zwlaszcza, ze teraz kryzys jest, trudno o prace. Nie ma co wybrzydzac...

teraz ciezko o prace przez ten kryzys ja na Twoim meijscu powiedziaalbym zeby sie zdecydowal na ta prace nie ma oc odmawiac poki daja a Ty sobieporadzisz, nie przesadzajmy

Gość aziii
jak to sobie nie poradzisz ,małe dziecko jesteś.Bez przesady.Dasz radę