Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nonienoooo

szok +facet+mail

Polecane posty

Gość a czy wp
a cyz jest taka mozlwiosc jak moj facet ma pcozte na gmailu a ja na wp to czy ma mozlwisoc czytanai mojej poczty?

Gość a czy wp
no i cyz ja moge jakos wiedziec ze on cyztał czy co

Gość Luśka W.
Kurde, czy ci ludzie teraz już w ogóle nie są wychowywani w poczuciu jakiejś moralności? :O

Gość retyyyy
przesadzasz,mi to zwisa czy ktos c zyta moje maile czy nie i tak nic tam nie ma oprocz durnych reklam, na dobra sprawe cala polska moze czytac i co :P chyba ze masz cos do ukrycia, czego lepiej zeby on nie widzial

Gość a czy wp
no o to chodzi ze lepiej zeby nie widział ze z kims innym pisze

Ja jestem spokojną osoba, ale za takie coś byłaby AWANTURA przez naprawdę duże A.

Gość Luśka W.
Widać niektórzy wyssali z mlekiem matki zasady marksistowsko-leninowskie o najlepszej formie zaufania w postaci ścisłej kontroli :D

Gość a ja miałam tak
załoz hasło na skrzynke

Gość arashka
Gdyby kobieta napisala, ze przeczytala smsa faceta, to zostalaby juz ukamieniowana na tym forum. Sytuacja jest odwortna, facet od paru lat czyta jej korespondecje i brak reakcji z waszej strony?:O

Gość arashka
I ty w ogole masz zamiar udawac, ze nic sie nie stalo? Ja bym po takim czyms zerwala na bank:O

Gość a ja miałam tak
wiesz ja wczoraj sie wypowiadałm w identycznej sytuacji jak pani inspektor napisła jak sprawdz a swojego faceta,jak na[isałam ze to nie etyczne to sie prawie utopiłam w jadzie ,dla mie jest to kurestwo co ten facet robi ale teraz tzreba pomoc dziewczynie zeby miala swoja prywatnosc i pokombinaowac jak toz robic

Gość arashka
Wiesz, nie jestem jakas maniaczka prywatnosci, dla ktorej przeczytanie smsa faceta, kiedy kobieta podejrzewa na przyklad zdrade, jest przestepstwem I stopnia. Ale czytanie calej korespondencji partnera bez jego wiedzy, aby miec pelna kontrole to juz przegiecie na maksa i kwalifikuje sie do zerwania:O