Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ki cia

MAMY 17-18LATKI!!!

Polecane posty

Czy są tu jakieś młode mamy? Które zaszły w ciąże w wieku 17-18 lat? jak sobie poradziłyście? Co ze szkołą? Jak zareagowali inni? Rodzina, otoczenie, znajomi?

wiesz na co dzień można się spotkać z dziewczynami które zaszły w ciąże w wieku 15 lat, więc to jest dziwne ale dziewczyna która zachodzi w ciąże w wieku 17 lat a urodzi mając już 18 lat jest pełnoletnia prawda?

Gość ja jestem mamom
uroczej 3miesiencznej dziewczynki, mam 17 lat i moja ciąrza była planowana.

Gość ja jestem mamom
prawda kicvia prawda a te co piszom tak to nam zazdroszczom bo my hedziemy mlodymi mamciami a one beda dopiero planowac

Gość ja jestem mamom
patologia to te ktore decydujom sie na dziecko jak maja 30 lat

Gość XXI.
"mam 17 lat i moja ciąrza była planowana" no litosci ;/ najpierw trzeba bylo skonczyc nauke ortografii a pozniej sie brac za dzieci.

Gość gumowa kaczka
piszą ... zazdroszczą .. q***a - dlatego najpierw powinnyście skończyć szkołę dziewczynki

Gość ja jestem mamom
ja skączyłam gimnazjum i od nowego roku bede robic zaocznie liceum wieczorowe weic jak chce to sie da a wy mnie nie pouczajcie bo ja jestem bardziej dojzala niz wy!

Gość XXI.
ja mam nadzieje ze osoba o nicku ja jestem mamom to tylko jakis glupi zart... nie chce sie wierzyc ze ludzie ktorzy wala takie byki ze w oczy razi maja dzieci...

Gość ja jestem mamom
a dzieckiem wtedy zajma sie moi rodzice bo obiecali mi pomuc, narzyczony tez pracuje wiec dajemy rade

Gość gumowa kaczka
popieram

Gość XXI.
skączyłam? pisze się skOŃczyłam dojżała? pisze się dojRZała gimnazjum skonczylas? chyba nawet podstawowki nie. zal mi twojego dziecka. nic fajnego miec matke ktora wczesnie dupy dawala i do tego jest tępa.

Gość ja jestem mamom
pisze ze dzidzius byl planowany!

nick "jestem mamom" to napewno jakiś żart bo nikt normalny nie wali tylu błedów.

Gość XXI.
jasne ;] oszukuj sie dalej :]

Gość ja jestem mamom
moje dziecko bedzie mailo mlodom mamcie, bedziemy razem chodzic na imprezki a wy wtedy bedziecie w pieluchach!

Gość ja jestem mamom
no dobra! to tylko projekt ukazujący w krzywym zwierciadle te młode "dojrzałe" mamuśki.:D

Gość ja jestem mamom
ale to wszystko opiera sie na autentycznych wpisach młodych mamuś na tym forum.:p

urodzilam jak mialam16lat:) I co z tego?Jaka patologia? Czasem mloda mama jest bardziej odpowiedzialna od tej dojrzalej Szkole skonczylam dziennie:P Synek jest w 2kl.gimnazjum Latwo nie bylo,ale nikt nie mowil,ze bedzie:)

e tam przesada moja teściowa pisze jusz, tesz... a 17 lat nie ma więc co ma wiek do błędów?

Gość XXI.
i szkoda ze niestety to co pokazales/as czesto rzeczywiscie ma miejsce i te mlode matki szkol nie pokonczyly ale dziecko juz maja czesto nawet kilka... i tylko tym dzieciom krzywde robia......

to nie jest temat żeby sie kłócić czy ktoś skończył szkołę czy nie... błędy można robić nawet mając 40 lat i można mieć taką chorobę jak dysleksja czy dysortografia.. więc nie kłóćcie się kto skończył szkołę czy nie.. to jest jej sprawa.. więc zapraszam do dyskusji młode MAMY!!!

Gość XXI.
nikt nie mowi ze zawsze jest tak ze tylko mlode osoby robia bledy ale w zdecydowanej wiekszosci przypadkow tak jest

rozumiem mozna zajsc w ciaze majac 17 lat no bo wpadka itd...ale jak mozna powiedziec ze byla planowana????? tego juz nie rozumiem

Gość ojejejeje...
Nie jestem matką i już pełnoletnia dawno jestem ale nie rozumiem po co wyzywać dziewczyny, które zaszły w ciąże w tak młodym wieku? Przecież nie cofną czasu :o Temat w ogóle jest o czym innym a już się zleciały zakompleksione panny które nie mają sie na kim wyżyć. Najlepiej w ogóle z nimi się nie wygadywać to może im się znudzi.

Gość XXI.
heh pewnie sie tak glupio tlumacza bo nie chca sie do wpadki przyznac ;/

Gość no niektóre podobno
planowały. :P:P:P

ja znam mało osób w moim wiek co robią tyle byków, wszyscy pamiętamy o pisaniu Ci, Tobie z dużej litery, stawiamy przecinki itp... za to znam dużo koło 40 co właśnie piszą jusz, tesz, morze bende... Wiem coś o tym bo miałam w klasie babki koło 40stki i sms od nich często aż biły po oczach

świat idzie do przodu.. ale kiedy najlepiej dziecko? 18 lat za młoda i zajmie sie uczeniem i skończeniem szkoły.. jak skończy szkołe to musi pójść na studia.. po studiach do pracy bo po co by sie tyle uczyła.. no i trzeba zarobic żeby dać "godne" życie dziecku.. a potem to albo walczy o pozycje zawodową... albo zachodzi w ciąże mając trzydzieści pare lat.. i potem jak przychodzi po dziecko do szkoły to sie zastanawiają czy to babcia czy mama..