Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeteriaaaaaaaaaaaaaaaaa

CO teraz robic??????? HElp

Polecane posty

Nie wiem co teraz... Ogolnie to jestem strasznie zazdrosna.Wczoraj jak zwykle zrobilam mu niepotrzebna awanture przez smsy o cos tam...i sie rozstalismy:( ON stwierdzil ze mnie kocha aleprzez to co robie nie wytrzymuje tego i jest mu ze mna zle:( i pomimo tego ze wiele razy mnie prosil zebym sie zmienila ja nadal sobie wymyslalam i robilam czasami niepotrzebne klotnie!! Teraz piszemy smsy ze wlasnie on tego nie wytrzymywal...i takie tam... Tylko ze ja nie chce sie rozstawac...ale nie chce tez PROSIC o zwiazek:) Nie wyobrazam sobie zycia z kims innym:( nie wiem co mu pisac:( pOmozcie cos doradzic bo psychika mi zaraz siadzie:(

Gość dupa bladaddd
gowniara jestes niedojrzala do zwiazku tymbardziej do milosci. jak dojrzejesz zrozumiesz swoje bzdetne zachowanie narazie daj sobie spokoj z chlopakami i pobaw sie barbie ...

gowniara to moze tyjestes skoro tego nie rozumiesz.NIe mialas nigdy tak ze mowilas lub robilas rzeczy pod wplywem emocji a potem ich bardzo zalowalas??

Gość dfsgfsfrg
napisz że jak tylko się spotkacie złapiesz go za kiełbase ustami i juz nie puscisz

bardzo smieszne:) tylko ze serce nie sluga a ten glupi komentarz sobie daruj:)

Gość dfsgfsfrg
nie dasruj tylko biegaj za kiełbasą anim inna ci ją z kijka zdejmie