Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość StockingBoy

Pończoszki - dla facetów i kobiet

Polecane posty

Gość StockingBoy

witam jak kobiety podchodzicie do tematu - facet w pończochach? oczywiscie są rożne wersje ich noszenia.... mowie tu bardziej o zgrabnych męskich nogach, ew. też wydepilowanych, długich. kochacie sie z waszymi facetami w pończochach, rajstopach wspólnie? spicie w nich, kąpiecie się w nich wsólnie np ect ?!

Gość paraPl
....ja mojego chłopaka bez pońchczoch założonych nie wpuszczam do łóżka w gorących sytuacjach.... odlotowo jest.... uwielbiamy

Gość a idz w pizdu...

Gość marysiaDW
..hmm..moze byc ladnie jak ma zgabne i gladkie nogi....lepiej niz te fatalne boxerki meskie wiszace i kalesony pomechłolone...to jest dopiero masakra....

Gość mistrz luźnej szuflady
ja zakładam żonki haleczki, jak jej nie ma w domu :) trochę małe ale dobrze mi w nich :p

Gość marysiaDW
@ Ajron- a ty co ty za jeden... masakra to malo powiedziane na czesc naszego spoleczenstwa. to jest brak kultury Panie.

Gość StockingBoy
...leee- haleczki tez sa super..... ladnie sie na cialku ukladaja i czlowiek sie czuje bosko w nich.. a nie jakies dressowe, ciezkie i mdle pizamy meskie.. czesc jest pieknych - ale to tylko z usa i innych katow swiata trzeba sciagac.. wtedy tez cenka jest odpowiednia - ale jest extra.

Gość mistrz luźnej szuflady
i postanowiłem że na 8 marca kupię jej nową haleczkę i dla siebie też. ale już przy niej ją założę :)

Gość Mam małego przegrałem życie
Ja tam nie lubię się przebierać ale skoro obojgu to odpowiada to czemu nie

Gość paraPl
... super... ladnei bedziecie wygladac w haleczkach - RAZEM wszytsko jest fajne. my tez juz na ten weekend planujemy stroje... szuflady pekaja - ale zawsze cos nowego trzeba kupic ;))

Gość Susia80
leee- facet w ponczoszkach - moze to byc ciewawe...chetnie bym to zobaczyla..nawet bardzo... i bym mu go pomasowala przy rozchylonych nozkach....