Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasienka38

Ogrzewanie podłogowe.Pomocy!

Polecane posty

Gość Kasienka38

Mieszkamy z mężem i synkiem w starym domu,na podłodze mamy panele i dywany,ale niestety strasznie ciągnie zimno od podłogi.zimą bez kapci nie da rady chodzic:-( Co mi powiecie o ogrzewaniu podłogowym? Nic o tym niewiem ile to kosztuje,chcemy zmieniac teraz panele i myślimy o czymś takim.Mamy też kominek ale bez rozprowadzenia. Powiecie mi coś na temat kominków z rozprowadzeniem? z góry dziękuje za odpwiedzi.

ogrzewanie podlogowe tez jest przesrane, nieraz jest tak goraco, ze trzeba mokre reczniki na podlodze klasc

Gość Eurekka
Razem z mezem tez myslalam o takim ogrzewaniu ale znajomi odradzali, ze duzy problem z tym jest.

Gość
ale to chyba idzie pod wylewki, nie pod panele... w każdym razie murarze instruowali mnie że takie rzeczy trzeba określić przed wylewkami właściwymi

Gość ja mam ogrzewanie
i nie wiem jaki problem z tym macie, napiszcie coś więcej bo piszecie tylko "przesrane" albo "odradzamy" żadnych konkretów

Gość
Ja nie mam ogrzewania podłogowego ale słyszałam pochlebne opinie... np. w łazience bardzo wygodna rzecz - stajesz na ciepłych płyteczkach. Sprawdza się jesienią i wiosną - gdy wyłączasz główne ogrzewanie a chcesz troszkę "podgrzać'. Niestety - prąd ciągnie bezlitośnie.