Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iskierka123abc

ja i moj eks

Polecane posty

Gość iskierka123abc

bylismy bardzo dobra para przez rok,bardzo miedzy nami iskrzylo ale sie popsulo - zaszlam w ciaze i poronilam :( rozstalismy sie w dziwnej atmosferze- po tym wydarzeniu nie umielismy byc ze soba on nie chcial i nie umial mi pomoc z bolem po stracie dziecka, - skloceni ze soba, nasze rodziny ze soba i z nami na wzajem, znajomi podzieleni ale bardziej po mojej stronie 99% z nich pozostalo.doszlo do tego zestwierdzil nawet ze w ciazy w ogole nie bylam. minely 3 lata. zero kontaktu miedzy nami, on w gdansku ja w wejherowie.nawet przypadkiem sie nie spotkalismy nigdzie przez ten czas.on obwinial mnie za to ze znajomi wmieszani w nasza sprawe - wysylali i mu i mi dziwne smsy z roznymi tresciami. tak sobie od jakiegos czasu mysle - czy on mysli czasami o mnie? o dziecku ktore moglo byc? ciekawi mnie tez jakby sie zachowal gdybysmy sie kiedys spotkali. co mowicie? cos mi w serduszku wciaz gdy o nim mysle pika...

Ja bym zostawiła przeszłośc w spokoju. On napewno już sobie poukładał życie, Ty również. Nie ma sensu mieszać.

Gość iskierka123abc
nie nie ulozylam sobie zycia i on tez nie tylko tyle o nim wiem

Gość a ja nieeeeee
Mówimy stanowczo NIE eksom!

znajac zycie on juz o tobie nie pamieta..po co w ogole rozpamietujesz takie rzeczy???? Lubisz sie sama nad soba porozczulac i o co chodzi??? Było, nie ma, nad czym tu debatować??

spotkaj sie z nim i porozmawiaj - zapytaj sie jego a nie nas ;) ja z moim exem nie bylam 4 lata, pozniej sie zeszlismy - minelo kilka kolejnych lat i w tym roku slub jestesmy bardzo szczesliwi ze soba - wiec w naszym przypadku warto bylo dziewczyno jezeli Ci nadal zalezy na tym facecie i on jest sam, to spotkaj sie z nim i porozmawiaj - zycie jest tylko jedno, nie warto jest go marnowac na gdybanie co by bylo.. jak sie okaze, ze jednak nie bedziecie razem ponownie - to przynajmiej bedziesz wiedziala, ze probowalas :)

a aj i tak mówię EXom NIE:P - choc gratuluję ż eu ciebie się udało;)

wyjatki sie zdarzaja ;) choc w wiekszosci wypadkow jest jak piszesz moim zdaniem mimo wszytsko warto pogadac i sprobowac :) by nie gdybac chociazby i nie zastanawiac sie przez cale zycie pozniej ..

Ex mnie zostawiła, po tygodniu ma następnego, jestem jej obojetny ot tak, nic nie znaczę i wierz mi aj nie zamierzam się dalej przed nią płaszczyc i poniżać prosząc o kontakt, mam to szczęście że ona nigdy nie wpadnie na pomysł "powrót"

przykro mi :( u nas bylo inaczej, bylismy mlodzi .. ja zaczelam myslec o przyszlosci, mowic o tym co bym chciala..a moj facet nie byl na takie rozmowy gotowy, wiec sie rozstalismy.. caly czas mielismy kontakt, bo bylismy przyjaciolmi.. czasami kontakt byl ograniczony jak angazowalismy sie w jakies zwiazki ;) pozniej nasze drogi po latach sie spotkaly i postanowilismy sprobowac juz jako dojrzali ludzie ;) i to byla najlepsza decyzja w naszym zyciu nie chodzi o to, by sie plaszczyc przed 2ga osoba - bo to nic nie daje.. trzeba zyc swoim zyciem i jezeli cos nas meczy i masz mozliwosc pogadac to czemu nie ;) my przez te wiele lat czulismy do siebie to samo - jednak ja bylam w zwiazku - i nie chcialam go burzyc.. w ogole jestem uparta osoba ;) wiec nie da mnie sie do niczego przekonac mysle, ze u Ciebie sytuacja jest swieza - powinienes zajac sie swoim zyciem, poznawac ludzi i usmiechac sie do nich :) bedzie co ma byc, uszy do gory !

heh możliwe - ale ja jestem taki typ człowieka że jej drugiej szansy nie dam:P choćbym maił byc sam do końca życia, zresztą ona lubi wszystko z górnej półki i an dobrą sprawe to nawet cieszę się że odeszła - i niech tam będzie sobie szczęśliwa, uparta tez jest więc napewno nie wróci:P:P nie zamierzam marnowac zcasu an zale, a kto wie może na dniach kogos poznam interesującego:)