Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy-moj-pies

mam problem z moim psem... nie uwierzycie co on robi!!!!!

Polecane posty

Gość a i ot tak
do łójdkowo - napewno nie na poziomie przedszkolaka do pomocy-moj-pies: to ze przynosi mi brudne skarpety czy majty, albo jakies swoje kosci to wyraz milosci?? ;[[[ to chyba nie to... a co ma Ci przynieść ;) ja tam prezenty mam codziennie od całego mojego zoo:) kości, suchą karmę, zabaweczki, patyczki, a od kotów i mysza przyduszona sie trafi :D

Gość a i ot tak
uwielbiam wszystkie moje zwierzęta pomimo tego bałaganu, spacerów w deszcz i mróz, warczenia o 4 nad ranem, kociej zabawy w "Łowcy palców 5" gdy tylko mi sie wychyla w nocy spod kołdry podczas spokojnego snu... pomimo... a może za to:)

Gość uoybugivgyvy
moja mi kiedyś schowała do szafki w ubrania wielką kość, wkopała ją tam tak, że znalazłam dopiero jak zaczęła podśmierdywać, czasami zakopuje mi żarcie pod kołdrę albo pod koc a nawet pod dywan :D kiedyś też przyniosła sobie z podwórka swoją zabawkę czyli sporego pluszowego łosia, wyśliniła go i położyła mi na włosach na poduszce hahahah :D ale i tak ją kocham najbardziej na świecie

Gość gość
Up

Gość gość
To masz burdel w domu.pochowaj brudy.posprzataj to nie bedzie przynosil

Gość Teppic   No1
Powiedział, co wiedział, gówno wiedząc, jeszcze w temacie, który był aktualny w 2009. Way to go.