Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała figlarkaaa

Co sądzicie o 32 letnim mężczyznie mieszkajacym z rodzicami, bez zony?

Polecane posty

Gość prowokacja__
podpisuje sie nogami i rekami, zhamerykanizowalo sie spoleczenstwo i niektorym mozgi od hamerykanizacji zjadlo . wyjadlo ? albo zarcie z mc donalda wypalilo :D

Gość lakaska
O szwagrze chcialam powiedziec , ze fajny normalny chlopak, nie dziwadlo jakies od tego że miszka z rodzicami. Kolezanki po 30 tez mieszkaja z mamami i nie narzekaja. chodzi głownie o to zenie kazdego w polsce -naszym zamerykanizowanym kraju stac na wlasne "m", a poza tym nie widze nic dziwnego w mieszkaniu z rodzicami w takim wieku. Często przerysowuje sie takie osoby {facetow} nazywajac maminsynkami, niedorajdami, ale w grunice rzeczy to calkiem zwyczajni faceci Aaaaaa i nie kazdy maz pije i bije:) sa fajni i kochajacy- wiem to!

Gość gggggghhhh
Że ma jebniętych rodziców.

Gość ja tam się nieznam
ale nie taki był sens tej wypowiedzi tu chodzi po pewne zasady czy muszę na siłę sobie szukać partnerki , ja chcę tego co dla mnie odpowiednie a nie potrzebuje dziewyczny z botoksem czy silikonem czy po operacjach ja chcę taką pewną siebie polkę która nosi sukenki nawet jak ma trochę krzywe nogi :)

Gość że i tak jest mniejszym frajer
em niż facet mieszkający z żoną i z rodzicami jak większość kozaków na tym forum

Gość lakaska
Szukaj takiej z która poczujesz sie fajnie, a jak nie potrzebujesz to nie szukaj wcale:) o!

Gość a ja wole
Byc frajerem maminsynkiem, jak frajerem ktory ma garba albo dwa od pracy na utrzymanie wlasnego M3 zony i dzieci :D

Gość a wasi super wspaniali
i sexowni włosi wyprowadzają się przeciętnie od rodziców :D 70% włochów w wieku 20-35 mieszka z rodzicami :P

Gość prowokacja_
takie dylematy mają ci ktorzy juz sie wyprowadzili i ledwo wiaza koniec z koncem (a mialo byc tak kolorowo, kasa z nieba miala spadac i wogole raj na ziemi we wlasnym M3, a dzieci mialy same sie wychowywac i zywic sie paluszkami popijanymi wodą) ehehehehe

Gość lakaska
E prowokacja, nie jest tak źle. Mój mąż zamieszkał sam w wieku 19 lat, bo dostał w spadku mieszkanie po dziadkach i świetnie sobie radził do czasu jak poznał mnie!!! hehehehe żartuję:)

Gość prowokacja_
nie wszyscy dostaja w spadku mieszkanie po dziadkach , jeszcze pewnie z czynszem 100zł , to faktycznie raj we wlasnym M , ale mieszkania zadko spadaja jak deszcz z nieba

Gość prowokacja_
A do komunalnych mieszkan pierwszenstwo maja rodziny najlepiej wielodzietne :D kawaler dostanie komunalne za 50lat ;) (o ile wogole sie doczeka) Tylko gdzie te rodziny byly zanim mieszkanie dostaly ;) chyba nie pod namiotem ??

Gość lakaska
Eee. Czynsz jest wyższy. Ale gdyby nie dostła to pewnie jak brat jego z rodzicami by mieszkał i terazbysmy juz 1/4 kredytu mieli spłacone:)

ale u nas na wsi takich przypadków 30 letnich i starszych facetów mieszkających z rodzicami jest mnóstwo i nikt nie robi z tego wydarzenia!!!

Gość mister zlewka
Co o tym sądzę ? Mnie to ogólnie pierdolą ludzkie osądy na mój temat :O . I tobie radzę to samo.