Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ja Krysia Chapałowa

CWICZE!!!

Polecane posty

WITAJCIE DZIEWCZYNY, ZAKŁADAM TOPIC DLA TYCH, KTÓRE OPRÓCZ STOSOWANIA DIETY, ĆWICZĄ.... NIE CHODZI MI TU O SKŁONY CZY PRZYSIADY W DOMU.... MAM NA MYŚLI ZRZUCANIE KG NA SIŁOWNIACH, AREOBIKACH ITP. JA CWICZE JUŻ OK 4 MIESIECY I POZBYŁAM SIE 11 KG:) BRAKUJE MI JESZCZE JAKIS 4, DO IDEALNEJ JĘDRNEJ SYLWETKI. OSTATNIO CZYTAM O SUPLEMENTACJI, SPALACZACH TŁUSZCZU PRZY REGULARNYCH TRENINGACH I MAM ZAMIAR ZAKUPIC.... TYLKO NIE WIEM KTÓRY: TERM LINE, BIO CLA Z ZIELONĄ HERBATA A MOZE I-KARNITYNE? MACIE JAKIES DOŚWAIDCZENIA W TYM TAMACIE, CHCE DOMOMÓC MOJEMU ORGANIZMOWI W WALCE Z KG. MOŻE SIĘ KTOS PRZYŁACZY? ZAPRASZAM:)

Gość ddddfghhhhhhhhhhhh
ja przy cwiczeniach stosowalam fat burner i bylam bardzo zadowolona

A CZY TEN ŚRODEK MOŻNA ZAKUPIĆ W APTECE? jAKIE EKEFTY OSIĄGNĘŁAS DZIEKI NIEMU? U MNIE TERAZ JEST MAŁY ZASTÓJ I CHYBA MUSZE DOPOMÓC ORGANIZMOWI... TYLKO BOJE SIE, ZE JESLI BEDE POMYKAC TE SPECYFIKI TO ZROBIĄ MI SIE WIDOCZNE MIĘSNIA A TEGO NIE CHCE....CHCE ZRZUCIC TYLKO POZOSTAŁA TKANKĘ TŁUSZCZOWA ZWSZASZCZA TA Z OKOLIC BIODER I BRZUCHA. BO NOGI MAM IDEALNE....DZIĘKI ĆWICZENIOM:)

duzo was tu ćwiczy widze.....

ja co prawda nie chodze na silownie ale skacze na skakance 20 -30 minut codziennie i zaczynam bieganie Wogule to jestem zdanie ze dieta to tylko 50 % a sport to drugie tyle tak wiec ruszac sie ruszac :) teraz taka piekna pogoda

też wychodze z tego założenia i ostro ćwicze by latem wyglądac pięknie.... cwicze na silowni ok 4 razy w tygodniu po 1-1.5. Najwiecej areobów, choć siłowe także...

Witajcie :) w końcu jakiś fajny topik o ćwiczeniach, ze mną jest pewien problem :( ponieważ chodzę na aerobik dwa razy w tygodniu juz od prawie dwóch lat i prawie nic nie schudłam, na początku wręcz przytyłam chyba 3 kg. Dodam ze mam 175 cm. wzrostu i na dzień dzisiejszy ważę 73 kg Co mam zrobić aby zrzucić chociaż 5 kg. żadna dieta mi nie wychodzi, już niedługo będzie ciepełko to zacznę jeździć na rowerku i biegać gdy znajdę czas. Proszę o pomoc co robić????

ahmedka troche to dziwne że regularnie ćwiczysz i nie chudniesz.. ale może problemem jest to, że nieperawidłowo sie odżywiasz. Nie trzeba stosowac diety by schudnąc. Warto poczyac o piramidzie zdrowego żywienia, ja dzieki zdrowym nawykom zywienia chudnę, nie głoduję jem w granicach 1500-1700 kcal, choc nie licze ich codziennie. Jem duzo gotowanych zup, nie zaprawianaych, mieso gotowane, najwiecej drobiu, ryby, nie smażone... pieczywo pełnoziarniste, makarony rzadko ale tez pełnoziarniste... nabiał w postaci serów białych, serków wiejskich, kefirów,, jogurtów, nie jem wieczorami, pije duzo wody, słodycze tylko od czasu do czasu i to niewlele, rzadko tez pizze, chipsy itp. postaraj sie jesc mniej kalorycznie, co nie oznacza,że masz głodowac! Jedz surówki. TAKI STYL ZYCIA DZIEWCZYNY NIESTETY TRZEBA POLUBIC JESLI CHCEMY BYC SZCZUPLE I MIEC JEDRNE CIAŁKO

Dziekuję za rady ale ja staram się zdrowo jeść, tylko z jednej rzeczy jakiej nie umiem zrezygnować to smażone mięsko. Staram się nie łączyć węgli i białek, jak jem mięsko to tylko z surówką, jak chleb lub makaron to tylko z warzywkami więc nie wiem co ze mną jest, czy to moje mięśnie tyle ważą?? Jedyny błąd to jem nieregularnie, ale nie jem po 18 ewentualnie jabłko lub marchewkę. Już nie wiem co robic :(((

A MOZE TY POPROSTU NIE MASZ ZBEDNEJ TKANKI TŁUSZCZOWEJ A MIĘSNIA??? JA IDAC DO FITNESS KLUBU 4 MIESIACE TEMU POWIEDZIAŁAM TRENEROWI TAK: "CHCE SCHUDĄC, EFEKTYWIE I TRWALE" ZAPROPONOWAŁ MI SIŁOWNIE BO WŁASNIE TAM CZLOWIEK REDUKUJE TKANKĘ TŁUSZCZOWĄ, WEGŁUG NIEGO AREOBIK TO FORMA WYRABIANIA KONDYCJI ALE NIE SPALANIA TKANKI TŁUSZCZOWEJ. WIEC SKORO U CIEBIE 2 LATA NIC SIE NIE ZMIENIA, TO MOZE POWINNAS WYBRAC INNA FORME RUCHU? MOZE SPRUBUJ POJSC NA SILOWNIE, POROZMAWIAJ Z TRENEREM, NIECH DOBIERZE CI TAKI ZESTAW CWICZEN, BYS MOGŁA SCHUDNĄC... A ZNASZ SIE COS NA TYCH SUPLEMENTACH, BO ONE MNIE STRASZNIE MECZA I MAM OCHOTE KTÓRYS KUPIC TYLKO JA NIE ZNAM SIE NA TYM ZUPEŁNIE I NIE CHCE WYGLADAC JAK MALY PUDZIAN PRZY IRENSYWNYCH MOICH CWICZENIACH...

a tak wogóle to wy tez tak macie, że po intensywnym treningu macie poczucie jakbyście mogły góry przenosic???? Ja czuje sie taka szczesliwa jak wychodze z silowni mokra....ahhhhh

zmykam na siłownie, tak juz mi brakuje ruchu(nie byłam 2 dni):):) ćwiczcie kochane, to jest klucz to pieknej sylwetki:)

Gość historiii
Hej!Ja tez zaczelam chodzic na silownie,mam 10 kg do zrzucenia.Wole silownie niz aerobik.Powiedz mi ile czasu cwiczysz na silowni i co ile dni?$ razy w tygodniu?

Widzisz Kryśka-tu masz chyba rację ;),ja chodzę na fitness 3 razy w tygodniu i też nie chudnę,diety pilnuję,ale chyba spróbuję teraz siłowni :)

historii- ja na początku cwiczyłam 5 razy w tygodniu po ok 1-1.5 godz. Tearz czyli po 4 miesiacach, kiedy ubyło mi 11 kg cwicze troche mniej no 3-4 razy w tygodniu po tyle samo czasu... różnie to bywa w zalezności czy mi sie po prostu chce:) najwiecej czasu poświecam areobowym, a wiec bieżnia(bieg i chód pod górkę), stepper(rewelacja!) i orbitrek. powiedzmy pol godz na biezni potem 20 min stepper i 15 min orbitrek. Reszta czasu to ćwiczenia już siłowe na mięsnie brzucha, pleców, pupy czy ud. Najwiecej cm spadło mi w pupie i udach....stare spodnie ze mnie spadają.... najmniej jednak w brzuchu- tylko jakies 8 cm...ale teraz z tym walcze(ćwicze wiecej na miesnie brzucha. Rewelacyjny jest tez twister na miesnie skośne brzucha. Zreszta pojdziecie na silownie to wszystkiego sie dowiecie, powiedzcie trenerowi co chcecie osiągnąć i on powie wam na jakich przyrządach najlepiej ćwiczyc....pierszy trening zawsze jest z trenerem i on mówi jak ćwiczyc z jakim obciązeniem i ile powtórzeń:) dla mnie to rewelacja..... czyje sie fantastycznie:) polecam wam wszystkim....a ile fajnych osób mozna poznac....ho ho

kobietki jutro od rana popiszę bo teraz nie mam czasu, więc do usłyszonka, miłej nocki :)

Jestem kochane kobietki, ale widzę że tu cisza, ja niestety z siłownią mam problem, ponieważ właśnie dwa lata temu przeprowadziłam się do małego miasteczka w którym niestety nie ma siłowni :( i bardzo nad tym ubolewam, jedyną rozrywką to jest tu aerobik, i bieganie między blokami :) A co do suplementów to również nie posiadam wiedzy na ten temat, chciaż wczoraj czytałam o BIO CLA z zieloną herbatą, słyszałyście coś o tym??? daje efekty i jakie są efekty ubocznę?

Gość ja chodze na basen
ja chodze na basen codzien . 45 min plywam 10 min siedze w jazguzzi 15 min w saunie. i tak codzien:) mam nadzieje ze beda efekty.jestem oczywiscie na ddiecie stosuje linea i chrom:)

hey:) Krysia, gratuluję :) ja chodziłam tylko jeden raz w tyg, na siłownię, ale od przyszłego tygodnia będę chodziła 6razy w tygodniu:) powiem Wam, że nawet codziennie ćwiczenia, dieta bez śmieci, słodyczy i siłownia raz na tydzień daje efekty, bo już mi się trochę wyszczupliło ciało, a co dopiero jak będę chodzić 5 czy 6razy;) już się nie mogę doczekać:)

super dziewczyny, ćwiczcie i dbajcie o siebie:) chwalcie sie osiągnięciami i piszcie co jecie i w jakich ilościach:)

Gość to ja Krysia Chapalowa
jak tam dziewczynki ile kcal spalone?:)