Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zohana

Po poronieniu

Polecane posty

Gość zohana

W poniedziałek w nocy dostałam silnych buli brzucha,biegunkę i zaczełam krwawić.Nie wezwałam pogotowia,chociaż wiedziałam że poroniłam,w 10-tym tygodniu.Na drugi dzień mój lekarz powiedział żeby poczekać z czyszczeniem bo może wszystko wypadło samo...Potwornie boję się tego "czyszczenia",ale chyba się nie obejdzie. Cały czas mam krwawienie jak przy normalnej miesiączce,i taki nieprzyjemny ucisk w dole brzucha.Zrobiłam dziś test,pokazał dwie blade kreski....

To straszne, ze ty też musisz przez to przejść:( Bardzo ci współczuję:( Niech lekarz szybko powtórzy ci usg i sprawdzi stan macicy. W 10tc macica rzadko sama się oczyszcza. Pamiętaj, że pozostałości w macicy mogą być zagrożeniem dla twojego zdrowia i życia. Nie bój się zabiegu, to nic strasznego. Dostaniesz zastrzyk i uśniesz. Nic nie będziesz czuła ani słyszała. Trzymaj się jakoś.

Gość asdfg
po pierwsze- USG przezpochwowe, jeśli będzie konieczne czyszczenie to lekarz Cię skieruje. Trzymaj się, nie masz się czego bać- to dla Twojego bezpieczeństwa i zdrowia! Nie zaniedbaj tego, bo właśnie konsekwencje zaniedbania mogą być poważne.