Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Special Forces

Jakby Ameryka napadła na Polskę

Polecane posty

Gość Special Forces

tak jak napadła na Irak i Afganistan, to co byście wtedy zrobili?

Gość put your dick in my mouth
zblołdżobowałabym się :(

Gość poddałabym się jak reszta
rodaków i bylibyśmy 50 stanem :P

Gość put your dick in my mouth
marines to ja bym lizała, ale co inengo :classic_cool:

Gość a marines sie nie pqatyczkują
za łeb i na glebę, i butują a jak łeb podniesie to seria z pistoletu byście chodzi jak talibowie, kanałami i ciemną noca, chyłkiem z bijącym sercem USA jest napradę dobre w okupacji najpier by wam wszystko zniszczyli, elektrownie, szpitale, przemysł , wszystko a póxniej by was zapędzili do pracy i płacilibyście swoim majątkiem amerykańskim firmom aby odbudowali co wczesniej zniszczyli

Gość ja to myślę
zostałbym tłumaczem

huja bysmy mogli zrobic jak wpolsce kurwa sa dwa schorony zreszta nie przygotowane do takich akcji, najprawdopodobniej bysmy smierdzieli trupami jakby nas wystrzelalai tymi swoimi zabawkami

Byłoby fajnie, bo wreszcie robilibyśmy to co umiemy najlepiej: nieudane powstanka narodowe co parę latek.

A Kuwejt? Po za tym jak to Smoleń gadał: \"A te stanmy to nie są takie złe, jak kogoś napadną to potem przeproszą\". :classic_cool: Też proponowałbym się poddać od razu.

w kuwejcie to była inna sprawa bo to terytorium nie było przez nich okupowane :classic_cool: poza tym nie byli tam sami ;p

Kaczyński to za mało. Musielibyśmy wydobywac więcej ropy naftowej

Na Żydów bym nie liczył. Nie są dość głupi, żeby nas okupować.

Ameryka nie wie gdzie jest Polska, więc nam to nie grozi :D Ja śpię spokojnie. Ale jakby tak się stało to prysnąłbym za południową granicę :)

zaznali by my zaszczytu , moze by do nas Wymiona Rajder i Sandra Buldog przyjechały?

Ci z CIA mogą sie dowiedzieć. Podobno mają odpowiedni sprzęt :)

Gość Wałęsa też żyd

Ale ja chcę izraelskich czołgów na ulicach i chcę iść na nie z koktajlem mołotowa. Kwaśniewski i Kaczyński ? Co to kurwa za okupacja ? Oni by nie zajęli nawet pustego żłobka.

o widze polaczkom z tego ich dziadostwa już pod deklem jebie. i wypiardują glupoty.

a mimo to te polaczki obesrane , które teraz tak na Żydow jadą glosowali na Kwaśniewskiego, Kalisza Millera i innych bo obiecali bydły polskiemu , że dadzą ..... a bydło bedzie tylko leżec i przeżuwać. swą odwieczną głupotą krzywdzą pokolenia. i tak od setek lat. tępe , zlodziejskie polaczkowe bydlo.

żeby nie Żydzi i ich socjalizm za morde polaczkow nie wziąl po wojnie to by polaczki dalej w slomianych chatach żyli, analfabeci , nie znajacy ubikacji. wiekciem by się ciemnota podcierała i z jednaj miski ziemniory jadła. a tak to po wojnie lewica sprawiła , że szybko odbudowano kraj i wykształcono mnóstwo motłochu i nauczono [ nie wszystkich ] by obie nogi myli. i mieszkań za póldarmo rozdano. polaczków trza za morde wziąć bo inaczej to się okradną pokłócą i wymordują w końcu.

Gość józio się rozkręca
pewnie znowu zabrakło psychotropów w aptece dla niego :D

Polska i Stany Zjednoczone należą do tego samego sojuszu militarnego - Paktu Północnoatlantyckiego (NATO). Dlatego USA nigdy na Polskę nie napadną. Właściwie to nikt, nawet Rosja, nie jest skłonny do atakowania Polski.

bohaterowie zdradzeni przez tepych zarządcow oczywiście polaczków. bo polaczki tylko służyć dobrze potrafią i to u obcych , ale rządzić się absolutnie. ot co. służacy bohaterowie pod Monte Cassino mieli uzbrojenie a Powstańcy zdradzeni przez frajerów z komendy AK w stu cztery karabiny. by zginąć ku uciesze Stalina. jestem pewien , ze gdyby wtedy w zniszczonym kraju rządzili polaczki to by do dziś nie odbudowano kraju, byłaby pogarda , spekulacja [ bo wszystkiego brak] co pokazuje dzisiejszy nieporówbywalnie łatwiejszy czas. za komuny byliśmy \"solidarni\" z przymusu , jak wolność dostali polaczki to dopiero sie okazało , kim naprawde sa. i znów czas nadejdzie , że ktoś nas za tę parszywe kłotliwe , pazerne pryszczate polaczkowe mordy weżmie.

Zbliża się lato, a wraz z nim kolejna ofensywa Talibów w Afganistanie. Zmierzą się z nimi wojska NATO w sile 56 420 żołnierzy (w tym 24 900 Amerykanów i 1590 Polaków).