Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama_antaja

Pościel Feretti dla dzieci ...

Polecane posty

Gość mama_antaja

Moje drogie mamusie.Podziele sie z Wami moim spostrzezeniem po tescie pościeli dla dzieci Feretti. Dostałam ja od 121PR. Testowałam troszke i jestem naprawde pozytywnie zaskoczona , chociaz troszke na poczatku podchodziłam sceptycznie.Posciel jest rewelacyjnie wykonana. Posiada innowacyjną tkanine Purista (z której uszyta jest pościel), niedopuszczająca do rozwoju bakterii Jest wypełnieniona Ingeo (materiałem uzyskiwany z kukurydzy), w pełni naturalne, utrzymujące stałą temperaturę podczas snu, przepuszczające powietrze, nie uczulające To co mnie zaskoczyło to system Easy Wash, pozwalający łatwo prać pościel przy zachowaniu jej kształtu i właściwości. Stworzona w sam raz z mysla o nas-mamusiach i naszych maleństwach.W razie pytań - odpowiem piszcie....

Gość 98876
bozesz ty moj............

Gość brrrrrrrrr
ale reklama, czuć na kilometr

Gość mama_antaja
Własnie dlatego od razu napisałam ze dostałam pościel do testów i chcialam sie i z Wami podzielić moimi spostrzeżeniami na jej temat.

Ja mam te posciel i nie jestem zachwycona,bardzo zle sie prasuje i wogole oczekiwalam czegos lepszego

Gość mama_antaja
Pościel posiada system Easy Wash wiec z tym nie powinno byc problemu.Przynajmniej sama nic nie zauwazyłam.

ja także się zalapałam do testowania i mimo iz mam ją krótko to od razu zaczęłam od prania prasowania i wogóle wiecie jak w reklamach zelmera :) gosiafrancja a w jakiej temperaturze prałaś pościel bo wyraźnie jest powiedziane ze można prać w znacznie niższy, no i ważne sa obroty wirowania... no nie wiem mi się bardzo podoba. mały nie ma alergii więc tych jej własciwości nie sprawdzę ale prało mi się ja super i problemów z prasowaniem nie miałam żadnych

Gość posciel tylko mamo tato

Gość mama_antaja
Fajnie, widze ze nie tylko ja ja testuje ;-) Tak sie tylko pisze ze ktos testuje to od razu pozytywnie musi pisac.Otóz nie ja naprawde pisze bardzo obiektywnie bo na punkcie dziecka mam fiołka ,zreszta jak kazda mama.