Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karinnnnka

Facet dla mnie??? jest taki??? jaki jest Twój ideał zdobyłaś go?? pochwal się

Polecane posty

Gość Karinnnnka

szukać szczęścia nie ma sensu bo niby samo przyjdzie z miłością idzie tak samo;) czy jednak na pewno moje "szczęście" do facetów to szczęście w nieszczęściu;) mam ideał a wszyscy dotychczasowi partnerzy są przeciwieństwem;) moje drogie Panie;) zdobyłyście swój ideał chwalcie sie;)

po kilku wcześniejszych niewypałach zdobyłam. i chociaż niejednokrotnie się na niego wkurzam, to ciągle mam ochotę się nim chwalić. dumna jestem z niego jak diabli. szanuję i podziwiam :-)

Gość Karinnnnka
i jest zupełnie taki jak w Twoich marzeniach;) taki jakiego sobie wyobrażałaś:) czy może ideały nie istnieją a powstają dopiero wtedy kiedy miłość puka do serduszka;) i wtedy przeciętny facet staje się księciem z bajki;) Ideały czasem wkurzają;) mimo to kochamy swoje "ideały";P

wiadomo, że wyobrażenie o "facecie idealnym" zmienia się przez lata... ale mój obecny partner ma te wszystkie cechy, które uważałam za ważne które mi imponują, a oprócz tych ma jeszcze całą masę innych, o których wcześniej nie myślałam, a teraz uważam, ze są nie do przecenienia :-) ma też kupę wad, których sobie bynajmniej nie wyobrażałam, ale z którymi da się żyć bez większych trudności ;-)

Gość Karinnnnka
zakochana;) i to chyba jest ten ideał;) jeśli ma masę cudownych zalet;) które przeważają za jego wady z którymi da się żyć;) wnioskuje iż;) ideały Tworzą się dopiero w związku ludzie dopisując się do siebie dopiero wtedy dostrzegają swojego piękno:) właśnie ten swój ideał;) który był ukryty właśnie gdzieś tam;) niedostrzegany przez nas;) zatem nasuwa się pytanie czy można z pozornie nieinteresującego faceta "zrobić" mężczyznę doskonałego:) ideał ze snów;)

nie. z nieinteresującego nie. musi czymś interesować, przynajmniej Ciebie :-) ja się obecnie na swojego wkurzam mocno i muszę sobie przypominać te wszystkie zalety ;-)

Gość Karinnnnka
;) mało PAń ma swoje idały wiec co tu wnioskowac;) ideałów brak???

Gość jhjhjh
;)