Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *nigdy w zyciu*

ZODIAKALNA WAGA

Polecane posty

Gość *nigdy w zyciu*

taktowna dyplomatyczna wrodzone poczucie piękna skłonności do romansów/flirtów niezdecydowana Wagi wpisujcie się i podawajcie swoje cechy charakteru

Gość A-N-N-A
szczera,uczciwa,lojalna,dbająca o rodzinę i o porządek,zadbana

Gość A-N-N-A
Ale też jak ktoś jej zajdzie za skóre potrafi być wredna,pamiętliwa,złośliwa,okrótna

Gość papryczka12
dwulicowa i falszywa

Gość meski typ urody
prostaczka wulgarna bezrobotna

Gość waga z urodzenia
szczera, lojalna, czasem despotyczna, z poczuciem humoru, taktowna.

to czy jestem taktowna osoba powinna ossadzic osoba z zewnattrz.. nie jstem dyplomatyczna mam raczej dusze artystki, takiej nawiedzonej;) chodzacejz glowa w chmurach mam BARDZO DUZE sklonnosci do romansowjestem osoba leniwa i bardzo niezdecydowana......

Gość no to ja ....
wierna i nie mam skłonności do romansowania uczciwa szczera lojalna uczuciowa trochę niezrównoważona emocjonalnie (potrafię cieszyć się jak dziecko, ale i jednym słowem można mnie doprowadzić do płaczu, ale pracuję nad tym :)) bywam wredna wygadana zadbana pamiętliwa chętna do pomocy czasem zbyt długo analizuję, za długo trwa zanim podejmę decyzję, jeśli jest to poważna sprawa choć na co dzień, podczas zabaw itp. spontaniczna trochę dziecięca lubiąca porządek, dbająca o porządek taka jestem i jestem wagą, ale nie wierzę za bardzo, by charakter był uzależniony od tego w jakim miesiącu się urodziliśmy :) pozdrawiam!

Gość no to ja ....
aa zapomniała bym dodać bywam zbyt uparta i honorowa :/ czasem nie wtedy kiedy trzeba, ale nad tym też pracuję :)

Gość zodiakalna waga....
piekna, wrazliwa, niesmiala, ale czasami wredna i to bardzo uciekajaca od problemow lubiaca tanczyc flirtowac uwodzic ... jezeli nie ma kolo niej wianuszka zachwyconych nia mezczyzn wiednie i powszednieje... kobiety wagi maja wdziek i takt maja to cos coprzyciaga facetow ...zieja seksapilem:D

Ludzie ze znaku Wagi lubią spokój, sprawiedliwość, ugodę, porozumienie, kompromis, komplementy, dobre zachowanie taniec, muzykę, dobry gust, swe odbicie w lustrze, okna wystawowe, zwłaszcza z towarami luksusowymi, piękne stroje dobrze skrojone ubranie. Wszystko co miłe, łagodne, przymilne. Występy, balety, ozdoby, rozwlekłe opowiadania, a nieraz i gadulstwo. W życiu codziennym Waga chciałaby wszystkim w miarę możności dogodzić, co jak wiadomo, jest niemożliwe. Wynikają z tego później komplikacje. Waga odnosi się z niechęcią do wszystkiego co ordynarne, brutalne, chamskie, pospolite, niezgrabne, nieokrzesane, kołtuńskie, gwałtowne (wyjątek: wojskowość). Waga nie potrafi walczyć na straconych pozycjach,

Gość tez tak mam...

uciekajaca od problemow lubiaca tanczyc flirtowac uwodzic ... jezeli nie ma kolo niej wianuszka zachwyconych nia mezczyzn wiednie i powszednieje... Ludzie ze znaku Wagi lubią spokój, sprawiedliwość, ugodę, porozumienie, kompromis, komplementy, dobre zachowanie taniec, muzykę, dobry gust, swe odbicie w lustrze, okna wystawowe, zwłaszcza z towarami luksusowymi, piękne stroje dobrze skrojone ubranie. Wszystko co miłe, łagodne, przymilne. Występy, balety, ozdoby, rozwlekłe opowiadania, a nieraz i gadulstwo. W życiu codziennym Waga chciałaby wszystkim w miarę możności dogodzić, co jak wiadomo, jest niemożliwe. Wynikają z tego później komplikacje. Waga odnosi się z niechęcią do wszystkiego co ordynarne, brutalne, chamskie, pospolite, niezgrabne, nieokrzesane, kołtuńskie, gwałtowne (wyjątek: wojskowość). Waga nie potrafi walczyć na straconych pozycjach, kurde jakbym o sobie czytala;) uwielbiam mundurowych;)

Gość tez tak mam...
to cala ja. ale...niby wszystko takie piekne wokol wagi ale jest to uciazliwe bo w nadmiarze. kiedy nie kocham - wiedne wiec na sile zakochuje sie na zaboj. oczekuje tego samego od kochanka ale z tym jest juz inaczej. wtedy cierpie. mam dusze romantyka. potrafie namalowac swoja milosc. moglabym umrzec dla ukochanego. jestem latwowierna ale gdy ktos mnie skrzywdzi nigdy nie zapomne chociaz wybacze. jest mi ciezko znalezc zaufana bratnia dusze.

Gość tez tak mam...
najbardziej rozumię się z lwem, strzelcem i bliżniakiem.

Gość *nigdy w zyciu*
Kobieta-Waga bywa urodziwa i zadbana. Jest bardzo dobrą gospodynią, ale najlepszą wtedy, gdy nie musi sama wszystkiego robić, a tylko wydaje polecenia. Waga może mieć naturę egoistyczną i próżną, może być leniem i oszustem, a często bywa lekkomyślna i rozrzutna. Waga lubi być kochana i uwielbiana. To schlebia jej próżności. Przebiera w partnerach jak w ulęgałkach - zwłaszcza kobieta. Bywa kapryśna, zakochana w sobie i w swojej miłości. Jednak ma powodzenie. Ładna, wdzięczna, kokieteryjna, z dużą dozą romantyzmu - jest atrakcyjna w miłości. Jest to znak romantyczny i sentymentalny. W małżeństwie Waga jest zwykle szczęśliwa i w zasadzie potrafi się zgodzić z każdym znakiem, jednak zdecydowanie najkorzystniejszy jest jej związek z Wodnikiem. Bywa bardzo szczęśliwa z Baranem, Bliźniętami i inną Wagą, całkiem udane są jej związki z Bykiem, Skorpionem, a także z Panną lub Strzelcem. Najgorszym znakiem dla Wagi są Ryby.

Gość *nigdy w zyciu*
wstyd się przyznać ale do nie prawie wszystko pasuje

Gość faceci spod Wagi
to gogusie, lenie i przegrańcy. Mam takich 4 w swoim otoczeniu. można wypić z nimi piwo i się pośmiać. Do niczego więcej się nie nadają. Zawalą każdą robotę, wszystko spieprzą.Albo astrologia kłamie, albo umiłowanie piękna i takt to za mało, żeby coś osiągnąc w pracy i w życiu.

Gość tez tak mam...
nigdy w zyciu - tez taka jestem lacznie z wadami. oprocz tego czesto narzucam sie czego nie chce przyjac do wiadomosci ale niestety czasami tak postepuje. szybko sama sie nakrecam i potem cierpie. za to moje wady nie przeszkadzaja blizniakowi mojemu kochankowi. mam meza raka i nie mozemy dogadac sie. wszystko mnie w nim denerwuje bo porownuje go do wyrozumialego blizniaka.

Gość może może
ja mam męża koziorożca i nieciekawie jest, podobno waga-koziorożec to najgorszy układ jaki może być, mam tez przyjaciela - barana- rozumiemy się bez słów tez tak mam... -ale my jesteśmy podobne:D

Zodiakalna waga - facet: zalety: - kochający szczerze i oddanie - przebojowy - romantyczny i urokliwy - taktowny gdy wymaga tego sytuacja - zmysłowy w łóżku wady: - pamiętliwy - egoistyczny - niezdecydowany - złośliwy

tak ajk przeczytałem to większośc co napisaliście w postach do mnie pasuje:D:D:D:D

no ja znudziłem się partnerce po 1,5 roku - wolałbym znudzic sie prędzej:P

Gość *nigdy w zyciu*
ja akurat tak:)

WAGI i TAK SĄ NAJLEPSZE;) inne zodiaki mogą nam zazdrościć;)