Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *nigdy w zyciu*

ZODIAKALNA WAGA

Polecane posty

Gość może może
tez tak mam... ciekawe czy mogłybyśmy /my wagi/ się zaprzyjaźnić. myślę ze chyba nie bo w końcu wkorwilo by nas takie zachowanie. no niekoniecznie, bo wiemy czego można się po sobie spodziewać :)

Gość tez tak mam...
dzisiaj musze jeszcze cos dodac. otoz nie umiem dochowac tajemnicy. albo inaczej. tajemnice dochowuje ale jest to dla mnie bardzo meczace. raczej lubie podzielic sie z innymi swoimi nowymi wiadomosciami. czasami obiecuje sobie samej ze nikomu czegos nie powtorze a zaraz potem opowiadam rodzinie, kolezance, mezowi. nie sa to plotki ktore moglyby komus zaszkodzic. poplotkowac tez lubie.

Gość niedyskrecja to paskudna
przywara.

Zgadzam się z opinią,że my,Wagi,zaprzyjaźnić możemy się prawie z każdym znakiem zodiaku,z wyjątkiem wagi...

Gość moja przyjaciólka jest
ode mnie o dwa dni młodsza, oczywiście jesteśmy Wagami, więc z tą przyjaźnią to chyba nie do końca prawda. Niedawno okazało się, że dwie osoby, które bardzo lubię, dużo ode mnie starsze, też urodzily się pod znakiem Wagi.

Gość honotrata
to fakt, mi tez ciężko przychodzi dochowanie tajemnicy, zawsze się wygadam

Gość honotrata
najlepsza jest przyjaźń wagi z baranem i bliźniętami

A ja nie zdradzam tajemic , za to jestem impulsywna , niezdecydowana , wygodna i gadatliwa ,Ale mam też parę zalet -już tu wymienionych ;) :)

Gość wrześniowa mi
niezdecydowana sprawiedliwa szczera kochająca \"za bardzo\" materialistka pyskata oczytana wrażliwa kłótliwa seksowna elegancka

Gość kurowala
a i jako Waga mogę napisać, że nie za bardzo mi wychodzi przyjaźń z Koziorożcem Rybą Baranem

Zgadzam sie w stu procentach , przynajmniej do mnie i do mojej przyjaciółki to pasuje :P Wszystkie wady i zalezty :classic_cool:

Gość tez tak mam...
musze dodac do moich wad ze rozpamietuje swoje niepowodzenia gafy. mysle ze wszyscy o nich wiedza i tylko o tym gadaja. i tym sie dlugo zadreczam az przyjdzie moment ze zupelnie nie pamietam tego co bylo, bo na firnamecie jest nastepny problem z ktorym musze sie zmierzyc. za to lubie godzic zwasnione osoby. probuje ich usprawiedliwiac.

Gość ja tez////
wszystko pasuje do mnie.

Gość Skorpionka_
Miałam 4 facetów WAgi więc coś o nich wiem jeden był...można powiedzieć niestandardowy ale pozostali jeden schemat FAŁSZYWI WYGODNI WYKORZYSTUJĄCY NIE UMIEJĄCY POWIEDZIEĆ WPROST O CO CHODZI ( ale to chyba większośc facetów tak ma) NIEZDECYDOWANI KŁAMIĄ ŻEBY UZYSKAĆ TO CO DLA SIEBIE NAJLEPSZE ŚWIETNI W ŁÓŻKU-NAPRAWDĘ SUPER KOCHANKOWIE! co do tej opini że to miłośnicy piekna itp....absolutnie się z tym nie zgadzam zwykłe niechluje ale ja takich lubiłam W SUMIE MAJĄ SWÓJ UROK...BO PIEKIELNIE PRZYSTOJNI NA OGÓŁ (oprócz tego jednego ale on nie zachowywał się jak Waga) ale choć moja jedyna miłośc to waga więcej juz nie będzie a napewno tak gorącej i wspaniałej....Panom spod Znaku Wagi już dziekuję nigdy więcej

Gość smutnawa srednio towarzyska
srednio zaradna, intelektualistka, ciezko pracujaca na osiagniecia, z wiekiem z marzycielki wyrasta na coraz wieksza realistke, stresuje sie wszystkim, srednia i umiarkowana w wiekszosci rzeczy itp

WAga jest najlepszym znakiem zodiaku;) wiele cech które tu wypisujecie pasuje i do mnie;)

Gość studentka 00
na podstawie wlasnych obserwacji i tutejszych opinii moge stwierdzic z cala pewnoscia ze wagi mezczyzni i wagi kobiety jednak sie roznia.tak jak we wszystkich zodiakach.

Gość tez tak mam...
podobno roznia sie tez wagi z wrzesnia i wagi z pazdziernika.

Gdzieś czytalam ze wagi sa pamiętliwe. to prawda. mam slaba pamiec ale to co chce to pamietam latami. i to co bylo przykre i te mile chwile. Dlatego łatwo uprzedzam się do ludzi ktorym nie ufam.

Gość waga-kobieta123
dyplomatyczna lubię spokój, nie lube jak ktos sie kłóci więc próbuje to łagodzić. Nie lubie się z innymi kłócić więc często ulegam, ale... jestem też cholernie uparta. Czasem się głupio upieram przy swojej racji mimo, że wiem że nie mam racji (bo przecież głupio przyznać sie do błędu ;) ) mam ogromną potrzebe sprawiedliwości. Czasem dziwnie rozumianej sprawiedliwości. Jesli mnie ktoś wkurzy, potrafię być bardzo złośliwa i wredna. Nie wybaczam nigdy! gdy ktoś mnie skrzywdzi. Potrafię się zemścić z nawiązką. mam ogromną potrzebę bycia chwalona, komplementowaną, podziwianą i KOCHANĄ. Wiednę, popadam w depresje gdy nie czuje sie kochana. bardzo lojalna, ale tej lojalności bezwzględnie wymagam też od innych ludzi. A co do flirtowania: mi się wydaje że ja nie umiem flirtować. Kompletnie nie umiem podrywać. Ale święta nie jestem. Bo np jesli mój facet w jakiś drobny sposób mnie zrani (zrobi np jakiś kawał, który inni na moim miejscu wybaczają i potem smieją sie z tego) ponieważ wymagam bezwzględnej lojalności od partnera więc po czymś takim nie bede mieć wyrzutów sumienia że zdradzam partnera lub zranie go w jakiś inny bardziej chamski sposób (to jest właśnie ta dziwnie rozumiana sprawiedliwość) Obiektywnie mogę powiedzieć, że związek z taka waga jak ja to cholernie ciężka sprawa. więc ja osobiście nikomu nie radze :)

Gość to jest to
jestem tez zodiakalna waga, i coś jest w tych 2 osobowościach...

ponadto kocham lwa i blizniaka. zaden nie moze byc moj wiec nie wiem z kim byloby mi lepiej. mam męża raka i niedogadujemy się. porownuje go z tamtymi i wypada na minus w stosunku do jednego i drugiego.

Gość wrześniowa mi
słuchajcie Wagi a Wy też tak macie, że jak się zakochacie w kimś, to Was latami męczy? oszaleć można nie mogę o kimś zapomnieć już kolejny rok

Gość julkaaaaaaa1234
a czy jestescie uparci???czy raczej latwo odpuszczacie??? ja jestem kozioroz. i nie moge si edogadac z Waga na stopie wiekszej niz kolezenstwo...wczesniej jak bylismy tylko zwyklymi kumplami naprawde fajnie bylo, ale odkad On pokazywal coraz wieksze zainteresowanie mna....wogole nie mozemy sie dogadac...pomimo ze on mi sie podoba...jakos momentalnie zmienil mi sie stosunek do nieg.....aha i on tak probowal okolo 4 miesiecy...juz chyba dal sobie na spokoj...

Ja tak mam ze jak się zakocham i ten ktoś mnie rzuci to rozpamiętuję długo...

A mnie nikt nie rzucił ;) To ja to robiłam ;) Miłego dnia 🌻

awe to ciesz się ze na mnie nie trafiłąś - bo by była wojna:P:P:P:P zawsze mam przygotowany bagnet na kobiety które rzucają facetów:P:P: