Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *nigdy w zyciu*

ZODIAKALNA WAGA

Polecane posty

Gość tez wagaaaaaaaaaaaaa
z wrzesnia uparta klotliwa elegancka sprawiedliwa wierna - msciwa potrafi zaskoczyc romantyczna materialistka idealna zona i pani domu pracowita i leniwa ;)) ps jak sie uprze na jakiegos faceta zeby go miec - zdobedzie go na 100%

Vampire ---------myślę ,że bagnet nie byłby potrzebny :) Masz rację -kiedyś musi być ten pierwszy raz :) Wiesz , myślę,że było tak dlatego ,że bardzo ostrożnie lokuję swoje uczucia .Zanim się poważnie zaangażuję ,sprawdzam tę drugą stronę na 1000% Pozdrawiam Cię :)

Już tego nie robię -----bo z wieku bardzo poważna ze mnie już pani ;)

A to przepraszam proszę Pani;) domyslam sie że jest Pani ode mnie starsza:) no i dobrze ze Pani nie ma zamiaru już rzucać:P:P:P

awe jeśli chodzi o wierność to mozna by mnie sprawdzac nawet na 100000000%:P ale wagi chyba już tak mają:P

Tak ,Vampire ------wagi tak mają,ale jak już kochają to na zabój ;0 :D

z tym sie równiez zgodzę jak już waga pokocha to klękajcie narody, jest zdolna do wszelkich poświęceń nawet kosztem samej siebie:) hmmm chyba wagii tylko potrafią tak kochać, ehhh roantyczna natura:D

Romantyczna natura , która często utrudnia życie .Zwłaszcza jak taka waga trafi na wielkiego realistę i gbura ;) :D

Gość tez wagaaaaaaaaaaaaa
Romantyczna natura , która często utrudnia życie .Zwłaszcza jak taka waga trafi na wielkiego realistę i gbura dokladnie Waga i baran ;))

Vampire --------w końcu zostawi ;) Kiedyś i wadze kończy się cierpliwość :) też wagaaaaaaaaaaaaa---------pozdrawiam :)

Vampire ---------to prawda :) Ale jak kończy mi się cierpliwość jestem jak lwica :D

Vampire ----------nie bój się :) Waga ,wadze krzywdy nie zrobi :) Muszę znikać .Miłego dnia :)

Vampire --------------teraz będziesz mi mówił -"Pani '? A możesz , nie ?

Awe jeśli jesteś odemnie strsza to będe pisał Pani - zawsze tak robię wobec starszych jako oznaka szacunku:)nie jest Pani sama innym tez pisze per Pani;)

OK .Jak wolisz :) Ja mogę pozostać przy obecnej formie ?

Ja nie piszę że Pani jest stara - tylko piszę ze zasługuje Pani na szacunek z mojej strony z prostego powodu ze dlużej Pani stąpa po tej ziemi i bardziej ja zna niz ja:)

prosze tego tak nie brac na poważnie;) poprostu sympatycznie pisze Pani:)

Gość dorotkawagusia
uparta, leniwa, mściwa, wybuchowa, niezdecydowana, flirciara, ale jak jej zalezy to calym sercem, jak ktos juz wczesniej napsial jak nie jest otoczona facetami ktorym sie podoba, to więdnie... taka prawda, po za tym, zadbana, pomocna, oryginalna, pomyslowa, przyjazna, kochliwa, ma fioła na punkcie urody, starajaca sie byc jak najlepsza, kazdemu sie podobac, narcyzowata, chwiejna nastrojowo, od razu wie ze stanie sie cos niedobrego. jestem straszna, bo wszystkie mam te cechy, ale jestem dumna ze jestem waga ;)

Vampire ---------jak wiesz ,wagi są taktowne i miłe więc dziękują za miłe słowa ;)

Gość olgaja
A co myślicie o związku wagi kobiety z mężczyzną spod znaku barana?

Może być trudno ;) Ale to tylko znaki , wszystko zależy od Was :)