Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka27

mam pytanie

Polecane posty

Gość Agnieszka27

kiedy poczułyście pierwsze "konkretne" kopniaczki, juz nie bulgotanie itd. to jakie to było uczucie? Bo ja jestem w 22.5tc i czuje takie jakby mi jelito nagle podskoczyło i tak dosc seryjnie sie to powtarza szczegolnie jak lerze na boku. To moga byc kopniaki? do tej pory mialam tylkom motylki :D

Gość Agnieszka27
ejjj no podzielcie sie :( to moja pierwsza ciaza

a ja jestem w 21,3 tcu i nie wiem co czuje..czasami tylko jest to wlasnie bulgotanie ,ale często tez jest spokojnie.Jakas ta moja dzidia malo ruchliwa albo ja poprostu taka gruboskórna :O

ja.poczulam.szybko.bo.pod.koniec.13.tyg.i.bylo.japier.slabo.z.dnia.na.dzien.mocniej.a.po.kilku.dniach.bylo.juz.widac.jak.brzuszek.sie.rusza:)dodam.ze.jestemszczupla.a.dziecko.bylo.duze:)..mysle.ze.u.ciebie.to.napewno.juz.ruchy.w.koncu.to.22tydz:).Gratuluje.i.Pozdrawiam:)

Jeżeli czujesz seryjne wstrząsy w tym wibracje to możliwe, że zaczęłas czuć czkawkę dzidzi :) Hmm ja kopniaki czułam już w 16 tc takie ledwo wyczuwalne, teraz jestem w 23 tc i tak dostaje wpierdol, że hej :)

Gość Agnieszka27
hmmm, tak czesto miał by czkawkę? I do tego brzuszek mi wraz z tym rytmicznie podskakuje.. Ogólnie ruchy czuje juz od 18 tyg. ale dopiero teraz wlasnie takie dziwne wstrząsy. To w takim razie jak sie czuje kopniaki?

ja.czulam.tak.samo.jak.ty.tak.jakby.serduszko.stukalo.:Dczkawke.duzo.pozniej.czulam.kilka.razy.dziennie.:)nie.moglam.przez.nia.spac.:)

Gość a ja mam pytanie do emamcia
W 13 tc? To strasznie szybko. Ja jestem w 11 i doczekac sie nie moge, jak połoze rękę to czasami mam wrazenie ze "coś" czuje, ale to chyba nie jest możliwe:)

koniec.13.tyg.:).szybko.poczulam:)synus.byl.duzy.urodzil.sie.z.waga.4080g:)