Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce byc mamama

pierwsze objawy ciazy.

Polecane posty

Gość chce byc mamama

kochane miesiaczki spodziewam sie 12marca, czy to mozliwe ze gdybym byla teraz w ciazy (miesiaczke w lutym mialam normlane) to czy juz bym miala swoje humorki ?>dzis mnie cos lekko zdenerowalo i plakalam pozniej chyba ze 2 h. ot tak jestem cala poddenerwowana nie potafie nic powiedziec normlanym glosem,tylko krzycze.prosze o odpowiedzi

Możliwe.. niektóre kobiety mają wcześniej objawy :) Ja mam takie humorki przed okresem :D No ale poczekaj do 12, jak okresu nie dostaniesz to pewnie będziesz mamusią :)

Gość chce byc mamama
ja tez tak miewam przed okresem,ale to w sumie dzien przed albo w trakcie,sama nie wiem zrobilabym juz test ale nie wiem czy wyjdzie wiarygodny

najlepiej zrobić w dzień spodziewanej miesiączki, jeśli oczywiście nie przyjdzie.. Ale przecież okres może wyst nawet do 3-4 miesiąca ciąży :)

nie no, nie mogę!! "Dziś czułam się lekko poddenerwowana. Czy możliwe, że jestem w ciąży?" Tak możliwe na równi z tym, że ciśnienie jest dziś niskie, że jesteś przed okresem, że może pani w sklepie była dla Ciebie niemiła..... Na miłość boską ile ty masz lat??

teraz.nie.najwczesniej.w.niedziele.z.rannego.moczu.a.najlepiej.w.dzien.spodziewanej@.ja.testuje.14:).staramy.sie.o.druga.dzidzie:)

ja.np.w.obu.ciazach.mialam.tak.ze.wlasnie.jeszcze.przed.terminem@.ryczalam.o.byle.co.:)oczywiscie.nie.jest.to.pewny.objaw.ale.prawdopodobny.jak.najbardziej.:)

Gość karlosaga
u mnie spóznienie 2 -dniowe ale jeszcze czekam........po mimo testu negatywnego

a ja wogole nie mialam objawów ciąży no poza tym,ze zmniejszył mi się apetyt i gdyby nie to,ze miesiączka mi się spóźniała to nie wiedziałabym,ze jestem w ciąży.

Gość _nowa_
Osobiście wydaje mi się że za całą paplaninę o niczym starczy wypowiedź strasznego kocura.