Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalamana 1984

Zielsko w zwiazku, jak sie od tego klopotu odizolowac?

Polecane posty

Gość Zalamana 1984

Moj facet kopci, ciagle o to sie klocimy, proby przekupstwa, szantazu psychicznego, klamstwa. Mieszkamy razem, nie wiem co zrobic, bo juz probowalam tyle roznych wyjsc z tej sytuacji i jakos nie udalo mi sie. Co wy o tym sadzicie? Ktos tez tak ma?

Gość Zalamana 1984
Nikt nie ma takiej sytuacji? Jak sie od tego uwolnic?

Gość Zalamana 1984
ja tez wlasnie ciagne to 3 lata ale nie tak latwo mi go zostawic i nie mwoie wcale o wzgledach uczuciowych ale mieszkamy za granica w jego mieszkaniu i ja nie mam innego wyboru jak wrocic do Polski jesli chce odejsc. Jednak nie mam jak zorganizowac podorzy bo mam fure rzeczy i to dla mnie ogromny klopot. Walcze z nim i on nie pali codziennie ale kiedys palil po kilka razy dzienie, na wszytskie sposoby staralam sie mu wytlumaczyc ze to nie ejst dobre dla naszego zwiazku ale on ma to gdzies i patrzy tylko na siebie. Gdy nie pali to ejst wspanialym chlopakiem. Jednak to go niszczy. Nie wiem co robic. Chcialam wyslac go na terapie ale sie nie udalo. Palil co jakis czas a teraz widze ze znow wraca do nawyku ciaglego palenia.

Gość paulaaaaaaaaaa
moze lepiej poczytaj sobie na temat tego,jaki wplyw ma palenie trawy na plodnosc,jakie moga sie dzieci po tym rodzic.