Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gggggghhhh

nie miec nic do stracenia

Polecane posty

Gość gggggghhhh

czujecie sie tak jakbyscie nie mieli juz nic do stracenia? ja juz wlasciwie nie mam

Gość gggggghhhh
ja bym sie nie zdziwila gdyby mi sie cos stalo :(

Gość blabalabler
ej nie panikujcie nie jestem jakims maniakiem wyznajacym pozytywne myslenie ale to pomaga troche pozbierac sie do kupy i nie mow ze nie masz nic do stracenia bo napewno masz wiele moze na rogu spotkasz milosc swojego zycia i co miala bys to straci jeszcze tego nieposadajac. A rodzina??? napewno masz kochajacych rodzicow,przyjaciol ktorych mozna eszcze stracic!!!

Gość gggggghhhh
moja stara i tak do wiezienia nie pojdzie SZATAN RZĄDZI :o

Gość gggggghhhh
A rodzina??? napewno masz kochajacych rodzicow HAHAHAHAHAHAHAHAGA

Gość gggggghhhh
i pewnie "wiele" jeszcze przede mna

Gość miej odwage walczyc
życie potrafi zaskoczyc dać cos w zamian:)))

Gość gggggghhhh
jestem bardzo skryta jakis czas temu mialam pisac do pewnej dziewczyny z tego forum i nic jej jeszcze nie pisalam bo pewne sprawy sa zbyt krepujace dla mnie :o

Gość gggggghhhh
a myslalam o tym zeby sie pewnym problemem podzielic juz w nowym roku ale sie wstydzilam i plakalam do poduszki...

Gość gggggghhhh
oczywiscie w necie chcialam sie tym pozalic, w realu w zyciui bym sie nie przyznala nikomu do takiego problemu

Gość blabalabler
Dla mnie tez ale psychoterapia dzial cuda no i oczywiscie odrobina wiary ze moze byc tylko lepiej;) co moze byc tak krepujace ze ne mozesz pogadac o tymz kims kogo nie znasz i niewidzisz???

Gość gggggghhhh
a co sadzisz o osobie ktora tak bardzo boi sie potencjalnej negatywnej reakcji lekarza ze do niego nie jest w stanie isc bo ma bardzo silne leki przed krytyka krzykiem i tym ze ktos moze cos glupiego powiedziec.. tzw zaburzenie osobowosci unikajacej :( lęki są tak silne ze osoba nie idzie do lekarza chociaz zle sie czuje i to nie jest byle co, to powazna sprawa:(

Gość blabalabler
ja mam silna nerwice i zaburzenia leku po 2 moze 3 latach uzerania sie z soba poszlam do psychologa bylam dopiero 5 razy wiec jeszcze nie ma wiekszych efekt ale sprobowac warto uspokojil mnie tym ze nie jestem stuknieta bo wielu ludzi to ma i nie wszyscy sie do tego przyznaja, co sie mu spowiadam z mojich odlamow to czuje sie jak debil ale po wizycie jest przez chwile lepiej

Gość gggggghhhh
ja powinnam isc do neurochirurga i co mam sie przyznac ze z powodu zaburzen lekowych do niego nie przyszlam i zeby nie mowil nic mojej rodzinie? myslalam nawet o tym... ale nie wiem czy bede w stanie nu powiedziec na pewno popatrzylby jak na debila :o

Gość blabalabler
oto moje leki mam wrazenie ze wszyscy mnie obgaduja i mysla ze jestem dziwna nie potrafe ostatnio rozmawiac z ldzmi nawe jak bym chciala to mam kluske w gardle i nie wydusze z ziebie nic madrego ze strachu przed tym ze powiem cos zle juz 3 razy nie poszlam do pracy bo balam sie wyjsc niedzu ludzi bo sie na mnie gapili caly czas mysle ze ktos umrze zwlaszcza moja mama albo pies jak mam cos nowego to sprawdzam 50 razy czy urwalam wszystkie metki a idac po ulicy mam wrazenie ze gdzies mi wisza karzdy mezczyzna chce tylko zaciagnac mnie do lozka wydaje mi sie ze smierdze a kompie sie 3xdziennie itd itp to tylko namiastaka mojego swira mogla bym wymieniac tak do jutra ale podobno jest to do wyleczenia

Gość gggggghhhh
albo gorzej odesle mnie do psychiatryka potem hehe nie, zartuje bez mojej zgody to oni duzo sobie moga wymyslac

Gość blabalabler
a moze wizyta w innym miescie??? wtedy szanse sa mniejsze ze nie powie rodzinie.Taki lekarz jest tez obiety tajemnica lekarska...

Gość gggggghhhh
ale mi chodzi o wizyte u neurochirurga nie u psychiatry do tego 1 przede wszystkim powinanm juz dawno isc

Gość gggggghhhh
ja mialam byc u niego z wynikami TK w polowie wrzesnia ale nie moglam przyjsc bo stracilam przez durna matke ubezpieczenie zdrowotne a potem mimo to balam sie do niego isc negatywnej reakcji ze tak pozno przychodze bardzo sie balam mimo wszystko i tym sposobem mija 5 miesiecyy odkad mialam u niego pojawic sie i 2 miesiace odkad zle sie czuje :o

Gość blabalabler
z tego co wiem neurochirurg leczy operacyjnie wiec nic ci po nim i nie wysylam Cie do psychiatry tylko psychologa

Gość gggggghhhh
2 miesiace temu chcialam to napisac i nie wierze teraz ze jednak to napisalam

Gość gggggghhhh
po co mi teraz psycholog jak mi neurochirurg juz od dawna koniecznie potrzebny jest scislej... kurcze juz nie dokoncze

Gość gggggghhhh
i wiem ze nie wysylasz mnie do psychiatryt ale neurochirurg pomysli ze mi potrzebny strasznie glupia sprawa

Gość blabalabler
jak chcesz podam maila moze bedzie ci latwiej sie wygadac

Gość gggggghhhh
ok, juz 2 osoba podaje maila ale chyba napisze tym razem nie moge juz dluzej byc z tym sama

Gość blabalabler
magdalena.k@live.nl odezwij sie

Gość gggggghhhh
ok dziekuje