Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość just me1111111

zostawic go ???

Polecane posty

Gość just me1111111

kocha mnie ( z tego co mowi ) dzwoni, spedzamy razem czas, wszytsko gra ja go kocham, tak bylo od poczatku ale nie czuje sie kochana potzrebuje stalych zapewnien nie wiem, gdzie tkwi problem mam bardzo duzo intuicji, i poprostu wyczuwam rzeczy, ktorych nie widac postanowilam odejsc, bo to dla mnie meczace, dla niego pewnie tez co myslicie ?

Gość just me1111111
haaalo, ja nie czuje sie kochana

TAAAAAAAAAKKKKKKK zostaw go, kit ze kocha , zostaw go i już:P:P:P skoro nie możesz wytrzymac i Ci jest źle ZOSTAW GOOOOOOOOo- a tak na poważnie z mnie zostawiła panna i by to samo mogła mi zażucić co autorka...Nie pytaj jak sie facet czuje gdy kocha a zostaje zostawiony....

Gość just me1111111
to dlaczego ja tego nie czuje moze ty kochales...

bo moze ci sie znudził, może szukasz innego szczęscia, może jesteś młoda i chcesz sie wyszalec albo nie wiem co:P zależy ile jesteście ze sobą... Ja kochałem szczerze i każde słowo mówiłem szczerze, że zostanę do końca.... zerwała więc moje obietnice nie są dłużej aktualne:P

a moze najpierw z nim pogadaj powiedz zcego ci brakuje - jak facet jest spoko to cię wysłucha i postara Ci sie jakoś dogodzić( jak mu zależy) albo jest taki jak ja i zrozumie to po czasie, stanowczo za późno...

Gość niiuuniiaa
ja tez kocham mojego chlopaka i on mi tez mowi ze mnie kocha.. jest tak jak u ciebie (just me1111111) .. wydaje mi sie ciagle ze on mnie przestaje kochac lub cos takiego.. moj chlopak mimo wszystko ciagle mnie zapewnia i wogole ale ja czasem nie wytrzymuje i robie mu wyrzuty:( nie wiem co mam z tym zrobic... :(((

może przesadzacie z tymi wątpliwościami??czasem baby tak robią .. piszesz że potrzebujesz stałych zapewnień, ale przecież nie można mówić co 5 min kocham cie itd to męczące

Wiem jak to jest mam prawie tak samo.. kiedyś bylo inacze,dlaczego teraz sie to tak zmieniło Ciagle jedno i to samo rutyna.. Niby mowi ze kocha, ale czy naprawde kocha? jestesmy ze soba 2 lata obecnie za granica mieszkamy razem on pracuje ja też, Wogole ze soba nawet nie rozmawiamy moze tylko "kochanie co tam w pracy" - "a dobrze" przychodzi z pracy zje i odrazu komputer i niby zmeczony. mowi ze za duzo pracuje no ma 2 prace. rozumiem ze jest zmeczony i nie wymagam od niego rzeczy niemozliwych tylko chwile rozmowy tak jak kiedyś przychodzilam z pracy czekał na mnie rozmawialismy w łozku a teraz przychodze i on spi.. juz mi brzydkie mysli chodza po glowie" a moze go zdradzic" alee nie nie moglabym! Niema czasu na sex... nawet niemam ochoty pomysleć ze znowu szybki numerek i zero przyjemnosci z mojej strony... A on zadowolony ze swoje odwalił.. mowi ze mnie kocha tylko ze niema czasu aby sie mna troche zajać! bo teraz najwazniejsza jest praca wkoncu po to tu przyjechalismy:( hmmm co ja mam robic?

Gość niiuuniiaa
kimberly00 ja na twoim miejscu bym szczerze z nim porozmawiala.. powiedz mu ze wydaje ci sie ze on cie juz tak nie kocha bo nie ma dla ciebie czasu.. powiedz praca pracą ale dla mnie powinienes miec czas.. niech nie siada na komputer tylko zajmie sie toba .. powiedz ze nie masz zadowolenia z seksu z nim .. czemu to tylko mu ma byc dobrze? ja bym porobila takiemu ostre wyrzuty.. naprawde z nim porozmawiaj radzie ci dobrze.. bo nic tak dobrze nie robi jak rozmowa ;]

Gość lisiczka piękna
też mam wątpliwości, co do jego uczuc i zamiarów. Ostatnio mam wrażenie jakby sie oddalał, mniej starał, był nie tak czuły, jakby mu przestawało zależeć... Jesteśmy ze soba dopiero 6 miesięcy a ja sie zaczynam bac, że nie zbliżamy sie do siebie lecz oddalamy, Chciałabym z nim zamieszkać, usłyszeć jakieś deklaracje a tu nic...:(

Rozmawiałam z nim o tym wiele razy, i o seksie i o zyciu z nim ... i non stop mowi ze jej zapracowany.. a o sexie za duzo do rozmow nie mamy bo on jest typem faceta co nie lubi experymentować... woli jedno i to samo, zadnych gadzetow, gry wstepnej,moze nie cieszy go widok ze jest mi dobrze wsumie sama niewiem, chyba zostaje mi sie tylko wymigiwać zeby sie z nim nie kochać bo ile tak mozna juz sie powoli wkurzam bo on nic nieda sobie powiedziec...

Gość niiuuniiaa
to wes mu powiedz niech wybiera albo praca albo ty.. ma miec czas na to i na to bo inaczej po co sie z toba wiązał?? a jak to nic nie da to wes sprobuj wzbudzic w nim zazdrosc.. powiedz np ze idziesz do kolegi i nie wiesz kiedy wrocisz. jak zobbaczy ze moze cie stracic to moze w koncu cie doceni..