Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maryś_83

pieczenie, dużo śluzu i clotrimazolum

Polecane posty

Gość Maryś_83

Hej dziewczyny, od poniedziałku po stosunku (bez gumki, biore tabsy) mam okropne pieczenie, dosłownie pali mnie zywym ogniem Śluzu tez u mnie pełno (kolor żłótawy) a nigdy tak nie miałam. Do gina moge pojsc dopiero za tydzien, ale do tego czasu nie wytrzymam z tego bólu i stresu, zastanawiając się co to może być :( Od dzis smaruje się clotrimazolum, może i trochę pomaga, ale na krótką metę. Małyści podobne przypadki? Co to może być?

Gość podmyj sie płynem do płukania
ust, popiecze chwilę ale odczujesz szybko ulgę no i do gina

Gość podmyj sie płynem do płukania
twój wybranek tez m a sie leczyc

Gość Maryś_83
wiem, wiem, ale jak ja do tego piątku dotrwam, dosłownie boje się do kibelka iść bo tam katorgi przeżywam przy siusianiu Co to może być? Grzybicia czy jakieś inne ustrojstwo?

Gość Maryś_83
up

Gość Maryś_83
ktoś coś jeszcze wie?????

Gość ponawiam

od kiedy bierzesz tabletki? kandydoza pochwy jest częstym skutkiem ubocznym doustnej ant. horm. dwuskł.

Gość Maryś_83
Biore regulon prawie od roku, wcześniej coś takiego mi się nie zdarzało, ale może teraz ... ?

Gość sdgbushd
wydaje mi sie ze tu nie chodzi o tabletki!!! idz do apteki i popros pania o clotlimazol w globulkach!!! normalnie sa na recepte ale mi jeszcze nigdy nie robila problemu zadna farmaceutka!!!! Pomoze ci na bank!!!! tez mialam grzybice!!! mi pomoglo:))

1. clotrimazolum w globulkach jest na receptę i stosuje się je na grzybicę a nie ma pewności, że autorka ją ma, mogą być bakterie beztlenowe.. 2. przyjmowanie tabletek sprzyja rozwojowi grzybicy o czym informują na każdej ulotce w możliwych skutkach ubocznych

Gość sdgbushd
a teraz ja mam do ciebie pytanie!!!:D ja dopiero w tym miesiacu zaczynam brac regulon wczesniej bralam ciles po ktorym moje libido bylo rowne zero i harmonet po ktorym mialam wahania nastroji!!! czy po regulonie tez masz takie objawy?? dzieje sie cos z Toba co nie podoba Ci sie???

Wiem, że nie do mnie, ale obie pozwolę ;)To jak autorka się czuje nie przeświadcza o tym jak Ty sę będziesz czuła.Trafiłaś na beznadziejnego lekarza, który nie zbadał poziomu estradiolu i dobrał tabletki na chybił - trafił.To, co służy jednej - nie musi służyć drugiej.Zmień lekarza ;)

Gość sdgbushd
to prawda ze lekarz nie jest najlepszy!!! dziekuje za odpowiedz!!!! wiem ze nie wszystko sluzy kazdemu!! ale ja powoli mam dosyc tabletek bo tak jak pisalam wczesniej jedne sprawialy ze nie mialam ochoty na seks a drugie ze ciagle plakalam!!! no masakra!

Gość clotrimazol
w masci facetowi daj niech sie tydzien smaruje codziennie a najlepiej kilka razy dziennie...tobie potrzebny jest clotrimazlo w tabletkach czy tam globulkach jak zwal tak zwal bo mascia to nic nie zrobisz...coltimazol w tabletkach jest na recepte ale wypisze ci go nawet lekarz rodzinny i dodam ze nie jest tylko na grzyby i drozdze ale tez na bakterie wiec nie czekaj na gina tylko uderzaj do rodzinnego. poza tym jest takie fajne cos w aptece bez recepty nazywa sie tantum rosa rozpuszcza sie to w wodzie i przeprowadza irygacje (płukanie zwykła strzykawka wystarczy) odrazu po zastosowaniu poczujesz ulge...no i sa wszelkiego rodzaju globulki bez recepty np. z nagietkiem nie tak skuteczne jak clotrimazol ale przynosza ulge i daja rade...wizyta u gina i tak musi byc bo zwiekszone wydzielanie sluzu moze byc efektem nadzerki....takze poki co poratuj sie czyms bez recepty a do gina i tak idz a swojemu facetowi kaz sie clotrimzaolem w masci w wiadomym miejscu smarowac.

Gość mam na imie jasmina
clotrimazolum, kup plyn do mycia ale taki intymny najlepiej w aptece i saszetki tantum rossa do podmywania, a to co masz to poczatek grzybyci, pieczenie jest z tad ze masz za duzo drozdzy teraz w pochwie po stosunku tak sie czesto dzieje po sperma ma inny odczyn ph, najlepiej rob tak ze myj sie po stosunku i zaraz idz zrob sisiu po nim wtedy pozbywasz sie bakteri i wiecej cos takiego cie nie spotka a ginegolog niech ci zapicze fluctonazole 3 doustne tabletki i problem zniknie

Gość Maryś_83
Dzieki za rady ;) Zauważyłam już po 2 dniach, że ta masc to mi srednio sluzy, wiec chyba rzeczywiscie bede potrzebowala globulek. Co do regulonu: mi naprawde sluży, libido nie spada i samopoczucie w porzadku; jakos nie zdazylo mi sie narzekac na dolegliwosci spowodowane tabletkami...no chyba, że teraz coś mi sie od nich przypałętało

Gość Maryś_83
Kurcze martwie się tą nadżerką, o której jedna z was wcześniej pisała ;/ Niby sluz mam juz normalny (tylko przez 3 dni mialam go zdecydowanie wiecej niz zwykle), ale pieczeni mi zostalo ;/ Nigdzie jednak w necie nie wyczytalam, żeby pieczeni było jakimś objawem nadżerki...

Gość ponawiam